Plank ili daska je popularna vježba koja djeluje na sve mišićne grupe u tijelu. Iako je statična nije ju lako napraviti – barem većini odraslih jer čini se da šestomjesečnom Romanu to nije nikakav problem

Video u kojem šestomjesečni Roman izvodi nimalo laganu vježbu zvanu plank ili daska proširila se internetom. Mali Roman je sin Dane McGowan, instruktorice joge koja živi u američkom Kentuckyju. Dana je vježbala jogu tijekom čitave trudnoće, a s treninzima je nastavila i dok je Roman bio novorođenče. Dječak je mamu gledao dok je vježbala te je pokupio njene pokrete.

'Plank je statična vježba, ali nije ju lako napraviti – barem većini odraslih jer čini se da šestomjesečnom Romanu to nije nikakav problem'

Roman bi me gledao i uvijek bi trzao svojim malim nožicama, a sada radi i plank, kaže mama Dana koja je objavila i preslatki video u kojem je mali Roman pokazao svu svoju snagu te sposobnost da teški plank drži čak 34 sekunde. Balansirajući na svojim malim prstićima i rukicama izgleda kao da bi ovu vježbu mogao izvoditi cijeli dan.

Ako vam je potrebna dodatna motivacija za vježbanje ili se samo želite rastopiti od slatkoće, pogledajte video od 62 sekunde u kojem šestomjesečni Roman vježba plank uz bodrenje mame Dane McGowan. Pogledajte i reakciju bebe koja prvi put u životu proba špek.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju