Dočekao nas je topao i vedar listopad, no treba se pripremiti za nadolazeće hladnije dane. A gdje poći u nabavku vedrine nego u obližnji dm u kojem vas čekaju brojne pogodnosti Svijeta prednosti.

Do kraja listopada, ne dopustite kiši i vjetru da pokvare vaš make-up pa u zamjenu za 50 bodova active beauty kartice, ostvarite 40 % popusta na L'Oreal Filler i Laser kreme za lice. Naravno, naoblaci u vašem raspoloženju možete se suprotstaviti Delicia keksima koji su 30 % jeftiniji u zamjenu za 50 active beauty bodova. Ako želite, možete "uhvatiti" zadnje tople dane kako biste provjetrili ormare i svoj dom pripremili za zimu uz 30 % povoljnije cijene za 50 active beauty bodova na:


• cijeli brend Airwick osvježivača prostora;
• Violeta papirnate ručnike;
• Perwoll specijalne deterdžente za pranje rublja;
• sve Lenor omekšivače za rublje.

Uz to, za 30 bodova, možete ostvariti 30 % popusta na Vileda sobnu metlu Duactiva 2u1 bez drške, koja će vam pružiti potrebnu pomoć u predblagdanskom čišćenju.

Naravno, kako bi jesenski dani bili što ljepši i onima najmlađima, za 50 bodova ostvarite vas 30 % popusta na Pampers pelene i gaćice i 30 % povoljniju kupovinu svih Mixa proizvoda.


Za više detalja o pogodnostima Svijeta prednosti pratite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju