Ostvarite do 50 % popusta u zamjenu za 10 active beauty bodova

Do kraja veljače ostalo je manje od dva tjedna. Ako vas zanima kako uz samo 10 active beauty bodova do kraja veljače ostvariti izvrsne popuste, ostanite s nama. Donosimo vam vijesti iz Svijeta prednosti koje će vam pomoći da odlučite kako najbolje iskoristiti bodove.

Deset active beauty bodova možete zamijeniti za 40 % popusta pri kupnji na Nivea Q10 krema za lice i L'Oreal Revitalift krema, ili pak možete ostvariti 50 % popusta na sve proizvode marki NeutroRoberts i Chilly.

U zamjenu za 10 active beauty bodova ostvarite i popust od 30 % popusta na:
- Garnier proizvode za njegu lica (ne uključuje poklon pakete)
- Old spice proizvode (ne uključuje poklon pakete)
- proizvode za njegu rublja marke Lenor
- proizvode marke Faks
- Taft proizvode za stiliziranje kose
- Gliss proizvode za njegu i stiliziranje kose
- Maybeline proizvode
- Glade proizvode za mirisniju atmosferu kod kuće

Provjerite i pogodnosti naših partnera:
- od 1.2. do 15.3.2017. za 20 active beauty bodova možete otisnuti kupon i ostvariti 40 % popusta za jedan ili više prirodnih jastučića punjenih ljuskicama heljde s motivima srca Heraclea Aromatica pri jednoj kupnji u prodavaonici ili web trgovini Heraclea.
- za 20 bodova ostvarite 20 % popusta za kupnju 2 ulaznice za predstavu po Vašem izboru u HNK u Zagrebu (osim premijera i gostujućih predstava) tijekom kazališne sezone 2016./2017.
- za 25 bodova otisnite kupon i uz njega ostvarite 10 % popusta za 2 ulaznice za predstave u Satiričkom kazalištu „Kerempuh“ (Ilica 31) kao i za „Kerempuhove“ predstave na njegovoj drugoj sceni „Vidra“ (Draškovićeva 80) tijekom sezone 2016./2017.

Otisnite željeni kupon na active beauty terminalu ili ga aktivirajte u dm aplikaciji za pametne telefone (App Store i Google Play) i na blagajni ostvarite popust na željene proizvode.

Ne zaboravite!

Veljača u dm-u je u znaku prirode!
U zamjenu za 50 bodova možete ostvariti 20 % popusta pri kupnji proizvoda prirodne kozmetike, osviještene prehrane, eko proizvoda za bebe te eko proizvoda za higijenu i kućanstvo, a u zamjenu za 100 bodova preuzmite kulinarski dnevnik u koji možete zapisati svoje omiljene recepte.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju