Svibanj u dm-u

 

Stigao je svibanj, mjesec u kojem se usuđujemo razmišljati o odlasku na more i uživanju na plaži! Donosimo vam Vijesti iz Svijeta prednosti koje možete iskoristiti do 15. svibnja, ubrzati svoje shopping odluke i posvetiti više vremena maštanju o ljetu na pomolu.

U zamjenu za 15 active beauty bodova ostvarite 30 % popusta na
- sve proizvode Finish, Rex, Likvi , Persil
- sve vrste Dove dezodoransa
- Playboy proizvode
- bilo koji proizvod branda L'Oreal
- sve proizvode Le Petit Marseillaise
- Max Factor pudere, korektore i rumenila

Za roditelje i djecu, dm u zamjenu za 15 bodova osigurava 30 % popusta na sve proizvode brandova Penaten i Nuk a te 15 % popusta pri kupnji Pampers pelena, podloga i vlažnih maramica.

No, to nije sve. U dm-u vas u zamjenu za 15 bodova čeka čak 40 % povoljnija cijena proizvoda iz NIVEA Cellular linije za njegu lica, a za samo 10 bodova možete ostvariti 30 % popusta pri kupnji Vileda super močo rese s drškom i kapsula Esencia guarana (30 komada). Zamjenom 15 bodova ostvarite 50% na proizvode marke Borotalco.

Svibanj u dm-u je u znaku rekreacije i sporta. Tako se od 1. svibnja možete prijaviti na dm žensku i babybonus utrku koja se ove godine održava u subotu 10. lipnja na Jarunu. Za babybonus utrku i prve trkače korake, trebat će vam 25 bodova, a ovisno o tome želite se rekreirati ili natjecati, u zamjenu za 50 bodova možete sudjelovati u dm ženskoj natjecateljskoj ili rekreativnoj utrci.

Ne zaboravite pratiti dm-ovu internetsku i Facebook stranicu za još više detalja o pogodnostima Svijeta prednosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju