Više od polovice svibnja je iza nas i sunčanih dana je sve više!

 

Sigurno se veselite uživanju u kasno proljetnim zrakama sunca. Za vas smo pripremili neodoljive pogodnosti Svijeta prednosti koje će vam pomoći da se prepustite toj bezbrižnoj atmosferi.

Kako biste svojoj koži pružili zaštitu od sunca te je pripremili za ljeto, zamijenite 15 bodova za 30 % popusta na sve proizvode iz Nivea Sun asortimana i osigurajte adekvatnu zaštitu od sunca i bezbrižan boravak u prirodi sebi i svim članovima obitelji.

No to nije sve! U zamjenu za 15 bodova ostvarite 30 % popusta na:
- dekorativna kozmetika branda L'Oreal
- Bourjois maskare, tuševi za oči, sjenila, olovke za oči i obrve
- Libresse maxi pakiranja od 9 i 10 komada
- svi proizvodi branda Dash
- svi proizvodi branda Somat
- Teta Violeta tekući deterdžent za pranje posuđa (pakiranje 500 ml)
- omekšivači Teta Violeta (pakiranje od 1,25 l)

Nismo zaboravili ni najmlađe! Bilo koji artikl iz Pampers asortimana u zamjenu za 15 bodova kupite po 15 % povoljnijoj cijeni, a sve proizvode Penaten po 30 % povoljnijoj cijeni.

U svibnju smo odlučili retroaktivirati, podsjetiti vas na dobre stare igre iz djetinjstva i oživjeti ih! Do kraja mjeseca na policama dm-a možete pronaći gumi-gumi, uže za preskakanje, pikule, krede u te hula-hup! Izađite s klincima u prirodu i pokažite im igre koje ste vi igrali kada ste bili djeca! Istovremeno, kupnjom pet artikala koji nose oznaku Re(tro)aktiviraj se, ostvarite 10 % popusta na ukupan iznos svog računa! Popis svih proizvoda možete pronaći ovdje.

Za više detalja o pogodnostima Svijeta prednosti pratite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju