Trebate proizvode za brigu o domaćinstvu jer prije godišnjeg odmora planirate veliko čišćenje?

Trebate povoljnije rješenje za pripremu vikendice za najljepši dio godine? Zamijenite 50 bodova i ostvarite 30 % popusta pri kupnji bilo kojeg proizvoda brandova Silan, Jar, Rex, Faks te pri kupnji Gladeovih proizvoda koji će unijeti dodatnu svježinu u vaš dom tijekom sparnih dana.

Za 50 bodova osigurajte svojoj kosi i tijelu bezbrižno ljeto uz 30 % pri kupnji:
- boja za kosu Syoss, Schwarzkopf i L'Oreal Paris
- proizvoda John Frieda, Fitoval, Syoss i Keune
- proizvoda brandova Afrodita i Neutro Roberts
- proizvoda brandova Veet i Gillette
- higijenskih uložaka Violeta
- proizvoda Rimmel
- proizvoda branda Naturella
- proizvoda Oral B za ljepši osmijeh
- baterijskih rašpica za njegu stopala i noktiju

Za roditelje i bebe, dm je za 50 bodova pripremio i 30 % popusta pri kupnji proizvoda Mustela i voćnih kašica Frutek (120 g) te svih proizvoda Pampers.

Sve ove pogodnosti koje je dm pripremio za članove Svijeta prednosti od 1. do 15. srpnja veoma jednostavno možete iskoristiti aktiviranjem željenog popusta u dm-ovoj aplikaciji za pametne telefone (App Store i Google Play) ili na active beauty terminalu u najbližem dm-u.

P.S. Ako se već niste pripremili za ljeto po pitanju UV zaštite, od 1. do 15. srpnja za istovremenu kupnju bilo kojih dvaju proizvoda za zaštitu od sunca ili njegu nakon sunčanja na poklon ćete dobiti torbu za plažu.

O novostima koje je dm uveo u active beauty Svijet prednosti od srpnja 2017. detalje možete pročitati na dm-ovoj internetskoj stranici: dm.hr/NovostiSvijetPrednosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju