Zakoračite u prvi jesenski mjesec uz dm

Sezona godišnjih odmora je gotova, promet je opet gust i ceste zakrčene, a klinci kreću u školu pa koordiniranje vremena postaje još veći izazov. Kako biste lakše prebrodili kraj godišnjeg odmora i pripremili se za novi, jesenski početak, dm je u sklopu Svijeta prednosti za vas pripremio pogodnosti koje, u zamjenu za 30 ili 50 active beauty bodova, možete ostvariti od 1. do 15. rujna.

U zamjenu za 30 bodova revolucionarnu FOREO električnu četkicu za zube ISSA™ play možete kupiti uz 25 % popusta. Redovna cijena četkice je 349,90 kuna.

Za 30 bodova moći ćete ostvariti i 30 % popusta pri kupnji Paloma toaletnog papira exclusive (žuti 10x150) te Holyplant koncentrata vitamina E (15 ml).

U zamjenu za 50 active beauty bodova u dm-u možete kupiti Nila specijalni deterdžent za pranje rublja (1l) u pola cijene, a uz to za isti broj bodova možete ostvariti i 30 % popusta na:
- sve proizvode marke Rosal
- punjenja Glade Automatic osvježivač prostora
- sve proizvode marki Dash i Silan
- Wilkinson Quattro proizvode
- Nivea losione, mlijeka i kreme za njegu tijela

Ne zaboravite, do kraja rujna u zamjenu za 75 active beauty bodova možete preuzeti svoj časopis "dm Lijepa" s čak 28 kupona za 30 % popusta na brojne proizvode za njegu, styling i bojenje kose, a detalje o kampanji saznajte na dm-ovoj internetskoj stranici: dm.hr/kosakakvuzelim.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju