Pozdravite jesen uz popuste iz dm-a

U drugom dijelu mjeseca rujna i službeno počinje jesen, što obično znači definitivni rastanak s laganom odjećom. No, da vam jesen ne bi obilježili samo kiša i hladniji dani, za svoje vjerne članove Svijeta prednosti dm je pripremio pogodnosti koje, u zamjenu za active beauty bodove, možete iskoristiti od 16. do 30. rujna.

Kako bi i tijekom ovog godišnjeg doba zadržali sjajan osmijeh, u zamjenu za 30 active beauty bodova možete kupiti Foreo ISSA električnu četkicu za zube po 25 % povoljnijoj cijeni. Za isti broj bodova možete ostvariti i 30 % popusta na Vileda ultra Max brisač s teleskopskom drškom.

Svojih 50 active beauty bodova pak možete zamijeniti za 30 % popusta na:
- sve proizvode marke Persil
- Bis osvježivač tekstila i prostora
- Sanitar osvježivač za WC školjku (62 ml)

A prvi dani jeseni nipošto neće biti tmurni i sivi jer u zamjenu za 100 active beauty bodova možete ostvariti popust od čak 40 % i to na baš sve mirise u našoj ponudi.

Sve pogodnosti koje je dm pripremio veoma jednostavno možete iskoristiti aktiviranjem željenog popusta u dm-ovoj aplikaciji za pametne telefone (App Store i Google Play), a za više detalja o pogodnostima Svijeta prednosti pratite dm-ovu internetsku, Instagram i Facebook stranicu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju