Viktorija Đonlić Rađa u emisiji 'InMagazin' u rubrici 'Veni, vidi Viki' od poznatih osoba iz javnog života svakog će tjedna pokušati saznati kakvi su kada se ugase svjetla reflektora, a mi vam otkrivamo kakva je u modnom smislu bivša misica te kojih se top pet stilskih recepata uvijek drži

Viktorija Đonlić Rađa od 16. ožujka u emisiji 'INmagazin' u rubrici 'Veni, vidi Viki' jednom tjedno će ugošćavati poznate osobe iz javnog života te saznati kakvi su kada se ugase svjetla reflektora. Zgodna voditeljica i sama je pod povećalom javnosti još otkako je prije 19 godina ponijela titulu Miss Dalmacije te započela vezu s proslavljenim košarkašem suprugom Dinom Rađom.

Lijepa Viktorija u modnom je smislu zanimljiva zbog svojih seksepilnih, ali i ležernih kombinacija. A za zadovoljnu.hr otkrila je i neke svoje modne trikove i savjete

1. Sportski šik look
Za udoban osjećaj i u dnevnim kombinacijama obično se odlučujem za dječački neobavezan i pomalo šik 'neuredan' izgled. Volim poderane traperice i boyfriend modele koje najčešće kombiniram uz velike torbe, kape i tenisice.

U dnevnim kombinacijama Viktorija voli dječački neobavezan i šik izgled, a velika je ljubiteljica i kratkih haljina te suknji

U ormaru imam i nekoliko popularnih skinny modela, kao i kožnate hlače u crnoj i crvenoj boji. Kožnati modeli premda izgledaju zahtjevno lako se kombiniraju u dnevnim i večernjim izdanjima. Kada ih želim nositi u ležernoj verziji i prilagoditi ih street stylu kombiniram ih na tenisice, a glamurozniji efekt imaju kada na njih obučem štikle. Takva kombinacija idealna je za večernji izlazak.

2. Jarke boje ne trebaju čekati proljeće
Iako sam jedan period nosila samo crno, sivo i bež, jarke boje uvijek mogu razigrati kombinaciju. Upravo zato ne treba čekati proljeće da bismo ih nosili.

I iako modnih pravila danas više kao da nema, jarke boje ipak volim 'smirit' ostalim odjevnim predmetima. Ako su recimo hlače jarko žute druge će boje u mojoj stilskoj igru biti manje intenzivne i umjerenije.

3. Prsteni i satovi umjesto nakita
Ljubiteljica sam satova i prstena, tako da ću rado posegnuti i za modelom koji potpuno prekriva prst. Ne volim pak predimenzionirani ogrlice kao ni prstene od drveta ili kamena.

Konkretan komad izrađen bižuterije, srebra ili pak zlata, odlično će podignuti kombinaciju baš kao i sat koji zaokružuje stil.

4. Kratko i slatko s naglaskom na noge
Obožavam kratke haljinice i suknje u svim varijantama, premda ih rjeđe kombiniram zimi. Topliji dani idealno su vrijeme za ovaj modni adut koji odijeva u trenu. Sviđaju mi se uži modeli haljina, ali i oni lepršavi te A kroja.

Bitno je da ističu noge i da su iznad koljena. U dnevnom looku pak haljine će odlično izgledati na guste čarape i čizme te kratku jaknu, a u večernjim varijantama volim seksi izgled koji naglašava liniju.

5. Mirisna i čista kosa
Godinama sam bila vjerna svojoj dugoj kosi koju sam nedavno ipak malo skratila. Kod njege i izgleda kose najvažnija su mi dva kriterija. Kosa mora biti čista i mirisna.

Frizuru pak prilagođavam prilici i odjevnoj kombinaciji, no u pravilu ne volim nositi rep jer mi je kosa gusta i čvrsta pa me zbog zategnute kose zaboli glava. S kosom, odnosno zelenim šiškama eksperimentirala sam početkom karijere kada sam htjela biti drugačija, ali sada se držim tople smeđe nijanse.

Frizuru u nekim svečanim prilikama treba prilagoditi stylingu pa recimo da duge haljine traže kosu maknutu od lica ili čak lagano zavezanu. Kratke i lepršave kombinacije mogu podnijeti i otkačeniju frizuru i raspuštenu kosu.

Viktorija Đonlić Rađa postala je dio tima inMagazina i to kao nositeljica rubrike ''Veni, vidi, Viki', koju posjetitelji od 16.ožujka mogu pratiti na Novoj TV. Viktorija će ugošćavati poznate osobe te ih javnosti prikazati baš onakvima kakvi su oni kad se ugase svjetla reflektora.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju