Modna kuća Bottega Veneta nerijetko predstavi komade koji vrlo brzo postanu viralni trend. Dogodilo se to i prilikom predstavljanja kolekcije za sezonu jesen/zima 2022. godine. Međutim, viralni nisu postali neka haljina, torbica ili cipele, već par naušnica.

Radi se o naušnicama imena "Drop earrings", koje su mnogim slavnim damama postale omiljeni modni dodatak, pa i zaštitni znak.

Među slavnim ženama koje ih nose su pjevačica Dua Lipa, modeli Bella Hadid, Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whiteley te članice klana Kardashian-Jenner.

Obožavaju ih i zvijezde Instagrama, koje svojim modnim kombinacijama pokazuju da se uistinu radi o efektnom modnom dodatku koji poljepšava svako izdanje.

Vrlo brzo nakon pojavljivanja naušnice su se našle na mnogim popisima za kupovinu, a svojedobno je Gabriel Waller, osobni kupac za slavne osobe, rekla da su u kratkom roku primili više od sto zahtjeva za naušnice.

Naušnice na modnoj pisti u veljači 2022. godine Naušnice na modnoj pisti u veljači 2022. godine (Foto: Profimedia)

Waller tvrdi i da je popularnosti naušnica zasigurno pridonijela činjenica da su se pojavile na modnoj pisti. Prvi put to se dogodilo u veljači prošle godine, kada je Matthieu Blazy predstavljao svoju prvu kolekciju za ovu modnu kuću.

Više od godinu dana kasnije potražnja za naušnicama ne jenjava. Kada su dostupne, početna cijena naušnica, koja ovisi o veličini, iznosi oko 600 eura.

Unatoč visokoj cijeni naušnice su na većini internetskih webshopova rasprodane.

Osim toga, mnogima je ta cijena previsoka, pa su u potrazi za sličnim modelima, a dio njih izdvojili smo i u svojoj galeriji.

Izabel Kovačić: Crno blagadansko izdanje u kojem dominiraju elegantne Chanelove naušnice Izabel Kovačić Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 4 Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 3 +3 Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 2

Sviđaju li se i vama ove viralne naušnice?

Sviđaju li vam se ove naušnice?

glasova:

Ako niste sigurni, možda odluku donesete nakon što u nastavku teksta pogledate još nekoliko kombinacija koje uključuju i hit-naušnice modne kuće Bottega Veneta.

Kendall Jenner Kendall Jenner (Foto: Profimedia)

Dua Lipa Dua Lipa (Foto: Profimedia)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju