Oči brojnih znatiželjnika bile su posljednjeg vikenda mjeseca rujna uprte u britansku odvjetnicu Amal Alamuddin, izabranicu holivudskog šarmera Georga Clooneya. Oko njezinog odabira vjenčanice za veliki dan mjesecima se špekuliralo, a lijepa Amal zablistala je u bijeloj raskošnoj vjenčanici američkog kralja elegancije, dizajnera Oscara de la Rente, koju su krasili luksuzna francuska čipka i dugačak veo

Posljednji vikend mjeseca rujna odabrali su najpoznatiji holivudski neženja George Clooney i britanska odvjetnica Amal Alamuddin za sklapanje braka. U strogoj tajnosti sudbonosno 'da' izrekli su pred stotinu uzvanika, sve redom holivudskih zvijezda koji su uživali u dvodnevnom slavlju u Veneciji.

>> Saznajte sve o hotelu u kojem je George Clooney proveo prvu bračnu noć

Elegantna i vitka Amal brojne je oduševila izborom haljina koje su istaknule njezinu egzotičnu ljepotu, a koje potpisuju najveći kreatori iz svijeta mode.


A špekulacije oko najiščekivanije haljine, vjenčanice gospođe Clooney, i izbora dizajnera koji je za zadatak imao osmisliti i udovoljiti željama mladenke u koje će biti uprte oči cijeloga svijeta, stale su nakon što je magazin Hello u ekskluzivnom izdanju obznanio fotografije mladenaca.

Lijepa Amal zablistala je u bijeloj raskošnoj vjenčanici napravljenoj od francuske luksuzne čipke koju potpisuje kralj elegancije i romantičnih tonova, američki dizajner Oscar de la Renta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju