Vjenčanice izraelskog brenda Berta, satkane od najfinije čipke i svile te raskošno ukrašene ručno šivanim perlama i ukrasima, od sada su dostupne u Mia Couture showroomu u Zagrebu. U ovim raskošnim i luksuznim haljinama svaka mladenka izgledat će kao iz bajke

Svaka mladenka na dan svoga vjenčanja želi zablistati i sanja o najljepšoj vjenčanici. A taj san mogu ostvariti i u zagrebačkom showroomu Mia Couture gdje se od sada mogu naći i vjenčanice prestižnog izraelskog brenda Berta.

Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su Berta vjenčanice u najpoželjnije među mladenkama diljem svijeta.

Vjenčanice avant-garde dizajna poput oluje zavladale su svijetom mode. Postale su sinonim za najraskošnije i najluksuznije vjenčanice u kojima će svaka mlada izgledati kao iz bajke. Svaku haljinu krasi beskrajna elegancija i gracioznost. Modeli haljina su izrazito romantični, ali s dozom naglašene ženstvenosti gdje jasno dolazi do izražaja vizija same dizajnerice - preciznost u izradi, prikriveni seksepil i beskompromisna ljepota svake haljine.

Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su Berta vjenčanice u najpoželjnije među mladenkama diljem svijeta.

Prelijepe hrvatske manekenke Vedrana Linardić, Lorena Kovač i Antica Filipović – Grčić poput princeza su pozirale u Berta vjenčanicama modnom fotografu s pariškom adresom Šimi Eškinji. Osim vjenčanica, u Mia Couture showroomu možete izabrati i svečane haljine za razne prigode.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju