Miris Mediterana, romantičan pogled prema vječnosti i more je kontinuirana inspiracija za sve kreativne inovatore, pa tako se našlo i unutar nove kolekcije modne kuće Lukabu.

Galerija Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane mirisom Mediterana - 6 Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane mirisom Mediterana - 5 Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane mirisom Mediterana - 2 +6 Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane mirisom Mediterana  

Kolekcija S E V I D okarakterizirana je nježnim nijansama gdje nalazimo razne tonove nude boje u obliku podloge ispod laganih haljina s volanima od tila koji asociraju na more. Jasmina and Davor potpisuju mediteransku priču predivnim fotografijama.

Trenutno najtraženija Lukabu vjenčanica je lepršava vjenčanica s pastelnom trakom u struku, ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na donji dio vjenčaniceNova kolekcija domaćeg brenda Lukabu bit će prepoznata po laganim vjenčanicama “A” kroja i laganim, mekim rukavima. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva dekolte ističe se ženstvenost, a mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem.

Sve modele haljina iz nove kolekcije krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog, mekog tila i lepršave svile koja je potpuno novi element u kolekciji!

Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane mirisom Mediterana - 4 Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane mirisom Mediterana (Foto: Jasmina and Davor)

Trenutno najtraženija Lukabu vjenčanica je lepršava vjenčanica s pastelnom trakom u struku, ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na donji dio vjenčanice. Marina Jerant za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Više informacija o Lukabu novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj internetskoj, Facebook te Instagram stranici, a kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, jer modna kuća Lukabu jednom mjesečno dolazi sa svojim kolekcijama u Zagreb u Hypo Centar.

Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane mirisom Mediterana - 7 Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane mirisom Mediterana (Foto: Jasmina and Davor)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju