U 2023. godini neke su strane i domaće slavne dame izrekle sudbonsno da.

Galerija 2023. godina nije prošla bez vjenčanja slavnih dama Fani je nosila kreaciju Vere Wang Fani Stipković u vjenčanici +9 Naomi Watts

Naravno, detalj koji je na tim vjenčanjima privlačio možda i najviše pažnje bile su haljine koje su ove dame izabrale za svoj veliki dan. Neke su bile jednostavne, neke raskošne, ali svaka je bila posebna na svoj način.

I svaka sigurno ima nekoga tko će baš za nju dati glas u našoj anketi koja se nalazi na dnu teksta. Kraj godine odlučili smo, naime, iskoristiti kako bismo izdvojili divne vjenčanice slavnih dama u 2023. godini, a vamda dat zadatak da izaberete po vašem mišljenju najljepšu.

Fani Stipković

Poznata hrvatska novinarka Fani Stipković, na svom vjenčanju sa slavnim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom, zablistala je u vjenčanici Vere Wang iz zagrebačkog butika Le Concept.

Fani je nosila kreaciju Vere Wang Fani je nosila kreaciju Vere Wang (Foto: Judith Castro)

Naomi Watts

Naomi Watts i Billy Crudup vjenčali su se u lipnju 2023. godin, a glumica je blistala u haljini od čipke modne kuće Oscar de la Renta. Haljinu krase pripijeni steznik i suknja A-kroja.

Naomi Watts Naomi Watts (Foto: Profimedia)

Princeza Iman Bint Abdullah

Kći jordanskog kralja Abdulaha i kraljice Ranije, Iman Bint Abdullah, sudbonosno da grčkom poduzetniku Jameelu Alexanderu Thermiotisu izrekla je odjevena u elegantnu bijelu haljinu s dugim šlepom i dijamantnom tijarom. Haljina s povišenim ovratnikom i detaljima od čipke na gornjem dijelu i rubovima rukava rad je modne kuće Dior.

Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah (Foto: Profimedia)

Anna Osceola

Glumački par Anna Osceola i Jon Hamm vjenčali su se u lipnju 2023. godine. Glumica je nosila bijelu haljinu bez anramenica s dubokim izrezom, dok je donji dio činila raskošna suknja s visokim prorezom.

Anna Osceola Anna Osceola (Foto: Profimedia)

Sofia Richie

Model i najmlađe dijete legendarnog pjevača Lionela Richieja udala se za Elliota Graingea noseći čipkastu kreaciju modne kuće Chanel.

Sofia Richie Sofia Richie (Foto: Profimedia)

Ana Gruica

Iako je Ana Gruica na vjenčanju s Boranom Uglešićem nosila dvije vjenčanice, na ovu listu uvrstili smo kreaciju Matije Vuice u kojoj je lijepa mladenka stigla u crkvu. Radi se o dugoh bijeloj čipkastoj haljini podignutog ovratnika, naglašenih ramena i dugih rukava koja je pratila liniju njezina tijela.

Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Najljepšu vjenčanicu imala je...

glasova:

Skoro pa iste: Slavne žene koje su nosile vrlo slične haljine na svojem vjenčanju Slične vjenčanice imale su Grace Kelly i Bidenova unuka Naomi Švedska princeza Victoria i moneška princeza Charlene imale su vrlo slične vjenčanice Lađa izrez krasio je vjenčanicu Meghan Markle i kćeri španjoslskog kralja Carlosa I. +1 Belgijska kraljica, norveška princeza i španjolska kraljica odabrale su vjenčanice s istaknutim ovratnikom

Vjenčanice su bile tema i našeg videoserijala Dreskod. U nastavku tako možete pogledati tri savršene kombinacije za sve buduće mladenke prema odabiru našeg stilista Marka Grubnića.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju