Većina žena koje će se udati u 2016. godini već planira svoju ceremoniju vjenčanja i slavlje. Stručnjaci smatraju kako je ovo sezona u kojoj će se kršiti mnogo tradicionalnih pravila. Ako vam treba malo inspiracije za planiranje, u nastavku pronađite svadbene trendove za nadolazeću sezonu

1. Boho mladenke. Cvijeće u kosi, romantične lepršave haljinice umjesto standardnih vjenčanica i razigrani buketi zamijenit će standardni svadbeni stajling.

2. 'Neusklađene' djeveruše. Zaboravite na uniformiranje djeveruša u identičnim haljinama novi trendovi nalažu da svaka djeveruša sama model koji laska njezinom tijelu, bez obzira na stil i boju. Tako će se odabrana haljina moći nositi i nakon vjenčanja, a to je uvijek dodatni plus.

 

(@selenarikok) on

3. Haljina umjesto vjenčanice. Tradicionalne vjenčanice su predivne, ali ne odgovaraju osobnosti svake mladenke. Zato žene sve više biraju haljine kakve inače vole nositi, s omiljenim uzorkom i u omiljenoj boji.

4 . Desert umjesto torte. Francuski makaroni (les macarons), cupcakesi, deserti u čašicama – slatko ne mora uvijek doći u obliku torte.

5. Ljepota bez napora. Ležerne, pomalo razbarušene frizure i lagani make up. Ove sezone glamur ustupa mjesto jednostavnosti.

5. Gola leđa. Mladenke na svoj veliki dan žele biti elegantne, ali i senzualne. Vjenčanice s golim leđima uspješno kombiniraju ove dvije opcije i u njima ne možete izgledati neukusno, kao što bi se mogli dogoditi u slučaju vjenčanice s previše dubokim dekolteom.

6. V izrez. Nakon vladavine okruglih izreza, modni dizajneri najavili su povratak vjenčanica s V izrezom.

7. Vjenčanje na otvorenom. Sve više mladenaca odlučuje se za ovu opciju umjesto standardnih sala, pogotovo tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

8. 'Brunch' umjesto večere. Nema ništa loše u tome ako ne možete sebe zamisliti kako s gostima plešete do ranog jutra. Neki su jednostavno bolje raspoloženi u drugo doba dana i zato žete proslaviti vjenčanje kada im to odgovara i na drugačiji način. Zato stručnjaci predviđaju da će svadbene večere zamijeniti raniji 'brunch' koji neće trajati do dugo u noć.

9. Autentična ceremonija. Mnogi mladenci žele vjenčanje koje će se pamtiti po nekoj posebnosti. Neuobičajena lokacija, tematsko vjenčanje, 'adrenalinsko' vjenčanje – parovi žele biti autentični koliko god je to moguće.

10. Intimna slavlja. Parovi se fokusiraju na kvalitetu umjesto kvantitete. Zato su u porastu mala intimna vjenčanja na kojima prisustvuju samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. Ležerna večera, ugodan razgovor i prisjećanje na lijepe trenutke također mogu stvoriti nezaboravno slavlje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju