Kada su u pitanju vjenčanja iz snova sve više Hrvata odlučuje se na daleke i egzotične destinacije kako bi izgovorili svoje sudbonosno "da". Kakva su bila iskustva tri hrvatska para koja su se odlučila upravo na egzotična vjenčanja kao iz holivudskih filmova provjerite u članku

Prekrasne pješčane plaže i izmijenjivanje zavjeta uz šum valova savršeno opisuju vjenčanje iz snova za mnoge parove. Tako su ovi hrvatski parovi svoj san pretvorili u stvarnost.

Danijel i Ivana Horvat odlučili su se za Maldive, a na tu ideju došli su zajedno.

Sviđalo nam se nešto drugačije. Dopalo nam se vjenčanje na plaži, da budemo bosi i da to bude samo za nas, kazala je Ivana.

Dok Danijel nadodaje: Kad smo se vratili u Hrvatsku imali smo onda klasično crkveno vječanje. Tako da smo mi tu cijeli priču zaokružili i dobili smo jedan paket, jedno iskustvo koji nikad nećemo zaboraviti.

Svoje zavjete na Mauricijusu izmijenili su Vanja i Andrea Adanić, koji su vjenčanje pretvorili u lijepu godišnju tradiciju.

Sve više Hrvata odlučuje se na daleke i egzotične destinacije kako bi izgovorili svoje sudbonosno 'da'

Tada nam je toliko bilo fenomenalno, toliko smo se lijepo proveli, toliko nam je to značilo da smo onda odlučili tada da se svake godine ponovno vjenčamo. Pa smo se nakon toga vjenčali i u Zagrebu, ovog puta pred rodbinom. Ove godine smo se vjenčali na Zanzibaru, kazao je Vanja.

Još jedan par koji se odlučio na prekrasni Mauricijus su Nina i Dino, koji su pomoću Skype konferencije u ovaj sudbonosni trenutak uključili i svoje najdraže.

Pet dana smo uživali, a onda je peti dan bilo vjenčanje, i onda smo imali još pet dana odmora. Tako da smo imali predbračno putovanje, imali smo vjenčanje i bračno putovanje – sve u jednom, objašnjava Nina Milić Mujanović.

Sve više Hrvata odlučuje se na egzotične destinacije za vjenčanje iz snova. Tako je civilno vjenčanje, simbolično vjenčanje, medeni mjesec ili obnovu bračnih zavjeta moguće organizirati gdje god zaljubljeni par poželi.

Civilna vjenčanja moguće je organizirati u državama koje dopuštaju organizaciju vjenčanja strancima. Dok tako postoje destinacije i države koje ne dozvoljavaju poput Maldiva, napominje Đurđa Vidović, organizatorica vjenčanja u inozemstvu.

Cijena vjenčanja na egzotičnoj i dalekoj lokaciji može se usporediti s iznosom male svadbe u Hrvatskoj

Što se cijene sveukupnog aranžmana tiče, Vidović je iznos vjenčanja na dalekoj destinaciji usporedila s iznosom male svadbe u Hrvatskoj, s time da "ovom paketu dobijete putovanje, boravak, vječanje i medeni mjesec".

U prilogu IN Magazina pogledajte dojmove ovih parova te kako izgledaju vjenčanja na egzotičnim destinacijama.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju