Salome Kintsurashvili vjenčala se za sina armenijskog milijardera Sargisa Karapetyana u Moskvi, a njihovu svadbenu svečanost neki već prozivaju najluksuznijim ruskom svadbom

Salome Kintsurashvili izrekla je sudbonosno da svojem zaručniku Sargisu Karapetyanu pred stotinama svjedoka u raskošnom okruženju u Moskvi. Za sina armenijskog milijardera Samvela Karapetyana (koji se nalazi na 28. mjestu ljestvice najbogatijih Rusa) i njegovu mladu nije se štedjelo ni na čemu.

Gruzijska mladenka je suvlasnica internetske trgovine za prodaju vintage odjeće po imenu Buy By Me, pa ne čudi da povodom vlastite svadbene svečanosti promijenila čak tri haljine.

Najviše komplimenata dobila je za dugu vjenčanicu Ellea Saaba čija cijena nije poznata, no zna se da minimalna cijena couture vjenčanica ovog libanonskog dizajnera kreće od 35.000 dolara.


 

Lijepa Salome pojavila se u još dvije kreacije s potpisom Alessandre Rich, a sve je sparila s dijamantnim nakitom iz Tiffanyja vrijednim oko 200.000 tisuća dolara. Blistala je s tijarom koju je glumica Carey Mulligan nosila u filmu 'Veliki Gatsby'.

Svadbena svečanost održana je u moskovskom restoranu Safisa za petstotinjak gostiju koji su komentirali da se osjećaju poput Alise u zemlji čudesa. Prostor je bio uređen s tisućama svježeg i mirisnog svijeća, lampicama te monumentalnim fotografskim portretima mladenaca.

 

A photo posted by @vogue._.style on


Goste je zabavljala popularna američka grupa Maroon 5, koja je za ovaj nastup dobila između 500.000 do 800.000 dolara, a u ponoć razrezana je veličanstvena svadbena torta na čak devet katova.

 

 

 

A video posted by WB (@wedding_bridelux) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju