Vjenčanje iz snova želi svaka mladenka, a jedna tvrtka odlučila je parovima koji se planiraju vjenčati pomoći u ostvarenju te želje.

Vjenčanje će mnogim parovima biti lakše realizirati nakon što je tvrtka Swanluv (Labuđa ljubav) iz američkog grada Seattlea odlučila izabranim mladencima darovati do 10.000 dolara (70.000 kuna).

Za vjenčanje iz snova tvrtka Swanluv daruje mladencima 70.000 kuna, ali ako brak završi razvodom novac će morati vratiti

Parovi se već masovno prijavljuju za ovu fenomenalnu priliku putem stranice internet stranice Swanluv, a tko će biti prvi sretnici znat će se za 43 dana. Tvrtka će obraditi vezu svakog prijavljenog para na način da će ispitati koliko su partneri kompatibilni jedno za drugog i koliko je snažna njihova ljubavna veza. Zbog čega? Naime, postoji uvjet koji par mora ispuniti želi li da mu 70.000 kuna doista bude poklonjeno, a to je – da se nikada ne razvede. Jer ako se razvede morat će vratiti dobiveni novac.

'Labudovi ostaju zajedno cijeli život. To je ono što želimo postići, brakove koji će trajati zauvijek', kaže Scott Avy, suosnivač Swanluva te dodaje da su reakcije ljudi na njihovu ideju nevjerojatno pozitivne.

'Dobio sam na stotine mailova u kojima piše koliko ovo ima smisla'
, sretan je Avy. Kako bi pomogli parovima da zaista ostaju zajedno do kraja života, Swanluv će bračnim parovima omogućiti besplatno savjetovanje sa stručnjacima za brak.

U slučaju da par ipak ne uspije ostati zajedno i razvede se, novcem koji će morati vratiti Swanluvu financirat će se vjenčanja drugih parova koji vjeruju da njihovu ljubav ništa ne može uništiti.

S obzirom da, na globalnoj razini, razvodom završi svaki drugi brak ova ideja čini se itekako dobrodošlom da bi se ta statistika popravila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju