Kada je u pitanju pojavljivanje na crvenom tepihu, većina slavnih osoba surađuje sa stilistima. U zadnjih nekoliko godina to je postalo je od najunosnijih zanimanja u Hollywoodu. No, ovih deset žena pripada rijetkom 2 u 1 modelu – one su i slavne osobe i vlastiti stilisti


Modna i filmska industrija vrlo su usko povezane te osobe iz tih područja često surađuju. Naravno, najbolji je primjer suradnja između slavnih osoba i stilista.

Većina osoba čiji opis posla obuhvaća pojavljivanje na crvenom tepihu, na raznim događanjima, promocijama, premijerama i dodjelama nagrada koriste usluge modnih stilista.

Iako većina zvijezda surađuje sa stilistima, ove slavne žene uživaju u modi i u tome da su same sebi vlastiti stilisti

Međutim, postoje one zvijezde koje se same odjevaju i za takve prigode. U ovu kategoriju tako spada čak deset slavnih žena koje tvrde kako ne surađuju sa stilistima.

One su velike obožavateljice mode, najbolje poznaju same sebe i svoj ukus te uživaju u čitavom procesu, a jedna je od njih i Blake Lively.

Lijepa Blake svaki put oduševi svojom pojavom i modnim izborom, a za to je zaslužna u potpunosti sama. Iako nema stilista, Blake se ponekad zna konzultirati s poznatim dizajnerom Christianom Louboutinom.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte koje to slavne dame nemaju stilista.

Vjerujete li da ove dame ne koriste usluge stilista?

glasova:



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju