Kada je u pitanju pojavljivanje na crvenom tepihu, većina slavnih osoba surađuje sa stilistima. U zadnjih nekoliko godina to je postalo je od najunosnijih zanimanja u Hollywoodu. No, ovih deset žena pripada rijetkom 2 u 1 modelu – one su i slavne osobe i vlastiti stilisti


Modna i filmska industrija vrlo su usko povezane te osobe iz tih područja često surađuju. Naravno, najbolji je primjer suradnja između slavnih osoba i stilista.

Većina osoba čiji opis posla obuhvaća pojavljivanje na crvenom tepihu, na raznim događanjima, promocijama, premijerama i dodjelama nagrada koriste usluge modnih stilista.

Iako većina zvijezda surađuje sa stilistima, ove slavne žene uživaju u modi i u tome da su same sebi vlastiti stilisti

Međutim, postoje one zvijezde koje se same odjevaju i za takve prigode. U ovu kategoriju tako spada čak deset slavnih žena koje tvrde kako ne surađuju sa stilistima.

One su velike obožavateljice mode, najbolje poznaju same sebe i svoj ukus te uživaju u čitavom procesu, a jedna je od njih i Blake Lively.

Lijepa Blake svaki put oduševi svojom pojavom i modnim izborom, a za to je zaslužna u potpunosti sama. Iako nema stilista, Blake se ponekad zna konzultirati s poznatim dizajnerom Christianom Louboutinom.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte koje to slavne dame nemaju stilista.

Ankete

(6387) Vjerujete li da ove dame ne koriste usluge stilista?

rezultati povratak glasova159
rezultati 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju