Bivša švedska misica i osobna trenerica Katarina Konow oduševila je svojim videom na društvenim mrežama koji pokazuje da ne moraš birati između odlaska u teretanu i nalaženja s prijateljicom na plaži

Katarina Konow je osobna trenerica u teretani Equinox u Miamiju, koja na svojem Instagram profilu svakodnevno dijeli savjete o čvrstom tijelu, ispravnom načinu izvođenja različitih vježbi i zdravom načinu životu.

Iako je na ovoj društvenoj mreži prati tek nešto više od 10 tisuća obožavatelja, njezin se video strelovito proširio internetom budući da pokazuje uistinu neobičan način izvođenja čučnjeva.

 

A photo posted by Katarina Konow (@katarinakonow) on


Miss International Sweden 2012. godine izvodi ovu vježbu s prijateljicom na ramenima što je kombinacija koja povoljno djeluje na stražnjicu i mišiće nogu, a zbog specifičnog 'ljudskog utega' i na muskulaturu cijeloga tijela.

Spretnost lijepe Šveđanke oduševilo je osoba oba spola na društvenim mrežama koji joj dijele komplimente za izdržljivost i snagu.

 

A video posted by Katarina Konow (@katarinakonow) on

'Duboko poštovanje, kada ona izvodi ove čučnjeve, izgleda tako lako,' komentirao je jedan muškarac na Facebook stranici UNILAD Fitnessa koji je podijelio ovaj video.

'Impresionirana sam, ja bih ovo mogla napraviti samo s četverogodišnjom djevojčicom na ramenima. Svaka čast,' na istoj je stranici komentirala druga dama.

 

A photo posted by Katarina Konow (@katarinakonow) on


Mnoge su žene poslale link svojim partnerima i prijateljicama u nadi da će i one biti predmet takvog načina vježbanja.

Za lijepu Katarinu ovaj je način vježbanja sasvim normalna pojava, budući da u teretani redovito diže utege koji su teži od njene prijateljice u crnom bikiniju. 

 

A photo posted by Katarina Konow (@katarinakonow) on

 

A photo posted by Katarina Konow (@katarinakonow) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju