Želite li se vratiti u fit formu, isprobajte ovu vježbu. Za izvođenje je potrebno samo 3 minute dnevno, a jamči fantastične rezultate.


Kayla Itsines
je jedna od najpopularnijih trenera na Instagramu s više od 4 milijuna obožavatelja. Australka je osmislila vježbački režim za koji je potrebno samo 3 minute dnevno, a koji jamči razgibano tijelo, ta zategnutiju stražnjicu te mišiće ruku i trbuha.

Za fit tijelo dovoljno je svaki dan provesti samo 180 sekundi izvodeći ove vježbe.

1. POTEZ Dupli čučnjevi
Stanite sa stopalima raširenim u visini ramena, te sa lagano razdvojenim prstima prema 'van'. Bokove ispružite prema nazad i lagano savijete koljena, pa počnite spuštati stražnjicu u smjeru prema zemlji.

Sada djelomično ispružite noge kako bi se stražnjica podigla nekoliko centimetara prema gore. Ponovite ovaj potez 10 puta.
Isprobajte i ovu vježbu koja zamjenjuje 1.000 trbušnjaka, a za izvođenje vam treba samo 60 sekudi.

2. POTEZ 'Poskočljivi' sklekovi
Čučnite, položite dlanove na zemlju, a noge brzo zabacite unatrag, tako da nađete u pozi za izvođenje sklekova. Vratite se u prvotan položaj, a potom se ispravite s ispruženim rukama iznad glave. Ponovite ovu vježbu.

Namjestite štopericu na 3 minute pa izvodite svaki dan ovu vježbu u trajanju od 180 sekundi. Pogledajte u videu kako ovu vježbu izvodi trenerica Kayla Itsines.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju