Mjuzikl "Ljepotica i zvijer" kazališta Komedije, premijerno postavljen u subotu u Lisinskom, apsolutni je trijumf umjetničke vizije redatelja i koreografa Lea Mujića u spektakularno postavljenoj, vizualno i interpretativno raskošnoj adaptaciji slavne Disneyeve animirane bajke.

Dokazuju to i reakcije premijerne publike, koja je dvoipolsatnu glazbeno-scensku gozbu ispunjenu aplauzom i ovacijama pozdravila na nogama i uz ekstatičnu završnu kakofoniju oduševljenja za soliste, umjetničke ansamble i autorski tim.

Na premijeri je u glavnim ulogama nastupio zvjezdani trolist Vanda Winter, Igor Drvenkar i Fabijan Pavao Medvešek kao Ljepotica, Zvijer i Gaston, impresivan glumačko-pjevački trio izvanredne sinergije na sceni, za što je zasigurno uvelike zaslužan besprijekorno oblikovan scenski pokret; dinamičan i maštovit, pa se glumci na trenutke čine kao oživljene verzije animacija.

Među onima koji su uživali u ovoj blistavoj i bogatoj hit-produkciji, punoj pozitivne energije i brodvejskoga glamura bila je i Vlatka Pokos.

Za ovu prigodu ljubiteljica elegancije odjenula je crno odijelo koje je uparila s crnim štiklama, a crnilo je razbila torbom u bež boji s dugom ručkom.

Vlatka Pokos: Glamurozna haljina stvorena za isticanje ženstvenih aduta Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Momčilo Gurović +1 Maja Šuput

Ovim izdanje još je jednom potvrdila svoju ljubav preka klasičnim modnim kombinacijama koje odišu jednostavnošću, a njezin modni odabir posebno će se svidjeti ljubiteljicama crne boje. (Hina/M.B.)

Vlatka Pokos Vlatka Pokos (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju