Vlado Kreslin, jedan od najvećih slovenskih glazbenika, u četvrtak, 2. listopada, održat će koncert u Tvornici kulture. Kao posebni gosti koncerta nastupit će njegovi uvijek dragi prijatelji, Neno Belan i Massimo, a vi možete osvojiti ulaznice

Vlado Kreslin je već više od 30 godina jedna od najvećih zvijezda u rodnoj Sloveniji i gotovo toliko dugo nalazi se u Top 5 izvođača na slovenskim radijskim postajama, no hrvatska publika još uvijek ga otkriva! Vlado je to odlučio nadoknaditi i to albumom na hrvatskom jeziku kako bi se približio široj hrvatskoj publici.

'Album na hrvatskom jeziku snimio sam iz romantičnih, ali i praktičnih razloga. Vidio sam da su se ljudima u publici svidjele moje pjesme, ali često su mi govorili da im je žao što ih ne razumiju jer su na slovenskom jeziku. Više puta krenuo sam snimati hrvatski album, no uspio sam ga realizirati tek kad sam prije nekoliko godina svirao s Radom Šerbedžijom i njegovim pratećim bendom Zapadni kolodvor', kaže Vlado.

Album 'Umjesto koga roža cveti' objavljen je krajem prošle godine i donosi prepjeve Kreslinovih najvećih pjesama, raritetne snimke i mnogobrojne suradnje s vrhunskim hrvatskim glazbenicima poput Parnog valjka, Indexa, Rade Šerbedžije, Nene Belana, Lidije Bajuk i Šajete, a neki od njih pridružit će mu se i u Tvornici!

Ulaznice za koncert u prodaji možete kupiti u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Cijena ulaznice je 70, a na dan koncerta 90 kuna.

Želite li pak otići na koncert besplatno Zadovoljna.hr odlučila je svojim čitateljicama pokloniti 2 puta po dvije ulaznice za koncert.

Odgovorite na nagradno pitanje 'Tko su posebni gosti koncerta i dragi prijatelji Vlade Kreslina?' i osvojite dvije ulaznice.

Točan odgovor kao i svoje osobne podatke (Ime, prezime i adresa) pošaljite na mail zadovoljna@novatv.hr do 30.09. kada ćemo objaviti dobitnike.

Sretne dobitnice su Valentina Botica i Maja Petak. Čestitamo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju