Vojvotkinja Catherine se, nakon medijske pauze radi učestalih mučnina, vratila obavljanju službenih dužnosti. Lijepa kraljevna dobro se osjeća, a čini se kako je to odlučila dokazati svima i to uz pomoć moćnog modnog dodatka - zavodljivih štikli kakve voli i J.Lo

Vojvotkinja Catherine u posljednjih nekoliko dana maksimalno plijeni medijsku pažnju. Lijepa kraljevna prebrodila je trudničke mučnine te je odlučila svima pokazati kako joj drugo stanje savršeno pristaje.

Nakon što se nedavno odlučila odjenuti haljinu koja je u prvi plan stavila njezine vitke noge ukrašene sandalama, njezin novi pothvat bile su vrtoglave štikle.

Princeza Kate je za gala večeru 'Action on Addiction' odabrala Temperley London malu crnu haljinu dugih rukava, ukrašenu prozirnim detaljima koja je naglasila tek primjetan trudnički trbuščić.

Uz koktel kreaciju savršeno su se uklopile i Jimmy Choo Cosmic salonke s platformom i vrtoglavom potpeticom. Isti model štikli obožava i Jennifer Lopez te ih rado kombinira uz zavodljive stajlinge za crveni tepih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju