Catherine Middleton ovoga je vikenda prisustvovala utrci Great Britain Sail Grand Prix u Plymouthu u Engleskoj. Riječ je o jednoj od najuzbudljivijih utrka na vodi u Velikoj Britaniji, u kojoj natjecatelji jure u katamaranima F50.

Galerija Catherine Middleton Vojvotkinja od Cambridgea u kratkim hlačama tvrtke Holland Cooper Vojvotkinja od Cambridgea u kratkim hlačama tvrtke Holland Cooper +1 Catherine Middleton na Great Britain Gail Grand Prixu u Plymouthu

Catherine Middleton, koja s olimpijskim jedriličarem Benom Ainsliejem surađuje na promoviranju samoodrživosti i podupiranju mladih ljudi da se educiraju u sklopu organizacije 1851 Trust, pridružila se njegovoj ekipi na brodu u prijateljskoj utrci protiv Novoga Zelanda.

Najviše pogleda privukla je vrlo jednostavnom, ali za nju netipičnom kombinacijom – kratkim hlačicama, prugastom majicom i tenisicama.

Vojvotkinja od Cambridgea u kratkim hlačama tvrtke Holland Cooper Vojvotkinja od Cambridgea u kratkim hlačama tvrtke Holland Cooper (Foto: Profimedia)

Točnije odabrala je bijeli model kratkih hlača visokog struka britanske tvrtke Holland Cooper, koji je napravljen od lana te ukrašen pozlaćenim gumbima.

Kratke hlače sparila je s plavo-bijelom prugastom majicom iz Erdema i omiljenim bijelim tenisicama - Superga 2750 Cotu Classic.

Kratke hlače Holland Cooper, 1780 kn Kratke hlače Holland Cooper, 1780 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

S obzirom na to da odjeća koja razotkriva tijelo nije u skladu s kraljevskim pravilima odijevanja, vojvotkinja od Cambridgea rijetko kada se može vidjeti u kratkim hlačicama u javnosti.

Obično ih odjene za kakav sportski događaj, a to je učinila svega tri puta u posljednjih desetak godina.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Kratke hlače za isticanje nogu u kojima se vojvotkinja gotovo nikada ne viđa

Kratke hlačice nosila je u posjetu Bahamima ove godine te na humanitarnoj regati King's Cup koja se održala u engleskom gradu Cowesu 2019. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju