Ne, sve manekenke na modnim pistama nisu rođene sa savršenim obrvama. Svjetski vizažisti se koriste malim trikovima kako bi uljepšali ovaj dio lica bez obzira na gustoću dlačica.

Galerija Obrve Vosak i sjenilo za zaglađivanje obrva - 1 Vosak i sjenilo za zaglađivanje obrva - 5 +2 Nyx, Eyebrow Cake Powder, 20 do 40 kuna

Na tržištu postoje različiti preparati za ispunjavanje i povećavanje obrva, no oni daju najbolje rezultate ako se dlačice prije toga dobro zaglade.

Obrve se najčešće zaglađuju i oblikuju posebnim voskom uz pomoć aplikatora. Nakon zaglađivanja obrva, istim aplikatorom se nanosi sjenilo za obrve u željenoj boji, te se četkicom potom "blenda" boja dok se ne postigne što prirodniji izgled dlačica.

Potrebna je tek mala količina highlightera ispod te iznad luka obrva da biste vizualno povećali oči, te otvorili cijelo lice.

Ne čudi stoga što se u drogerijama i trgovinama make-upa mogu naći setovi za oblikovanje obrva koji sadrže vosak, sjenila, aplikatore i highlitere.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove za prodaju šminke te pronašli nekoliko setova za oblikovanje obrva s nezaobilaznim voskom koji omogućavaju stvaranje savršenih obrva.

Vosak i sjenilo za zaglađivanje obrva - 5 Avon, 2u1 vosak i sjenilo za obrve, 45,90 kn Foto: Internetske stranice proizvođača

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju