Božićni darovi postali su dio naše svakodnevice (topli šalovi, kozmetika, kape) ili dio prošlosti (bombonijere, kolačići, čokolade).

Ipak, vrijeme darivanja nikada ne završava, pogotovo kada su u pitanju naši susjedi kojima darovi donose puno više od znaka pažnje.

Uz topli čaj, zamotani u dekicu dok vani puše nemilosrdni sjeverac i spušta temperaturu debelo ispod nule, teško je svojevoljno posegnuti prema ozbiljnim i teškim mislima.

Ovog siječnja svima koji vole primati i davati poklone ponudio dm nudi savršenu kombinaciju. Sudjelovanjem u dm-ovoj zimskoj kampanji toplog srca "...i dobra djela griju srca cijela" možete darivati i biti darivani, a kako ćete to napraviti ostaje na vama. Kako u ovo hladno doba možete zagrijati sebe, ali i potrebite? Dva su načina da to napravite uz pomoć dm-a

1. Donirajte kupovinom proizvoda po trajno povoljnim cijenama

Čuli ste za Dobre cijene u svako vrijeme? To je dm-ov koncept koji vam jamči da ćete najmanje četiri mjeseca odabrane proizvode moći kupiti po povoljnijim cijenama. Trenutno, više od 3.000 proizvoda - od onih za njegu kose, lica i tijela do proizvoda za brigu o kućanstvu, nosi oznaku Dobrih cijena. Ako u siječnju potrošite više od 150 kuna pri kupovini proizvoda s oznakom "Dobre cijene u svako vrijeme" automatski donirate 10 kuna za kupnju potrebnih proizvoda koje će dm donirati socijalnim samoposlugama. U znak zahvale za lijepu gestu dm vam poklanja šalicu koja će vas podsjetiti kako ste novu godinu započeli humanitarnom gestom, i koja će vas istovremeno grijati tijekom hladnih zimskih dana.

2. Donirajte 150 active beauty bodova

Naravno, ako vam tijekom siječnja ne planirate ići neki veći shopping ili ako ne uhvatite vremena za otkrivanje svih 3.000 proizvoda koje koncept "Dobre cijene u svako vrijeme" obuhvaća uvijek možete donirati 150 bodova, dobiti šalicu, a dm će u vaše ime donirati socijalne samoposluge.

No, ne zaboravite - Dobre cijene u dm-u su tamo da ostanu, ne morate žuriti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju