Dobar par cipela nosi se opet i iznova. Ova modne filozofije drži se i Nina Badrić koja je kroz godine obogatila svoju kolekciju cipela modelima poznatih dizajnera i modnih kuća – od Guccija preko Stelle McCartney do Sophije Webster – te ih nosi u različitim prilikama.

Upečatljivi model sandala otvorenih prstiju s blok-potpeticom britanske dizajnerice Sophije Webster Nina Badrić odabrala je i za nedavni nastup u Kaštel Sućurcu povodom otvaranja jednog novog trgovačkog lanca.

Točnije, nosila je pozlaćeni model Raye koji je ukrašen s mašnicom na stražnjoj strani cipele te koji dolazi s potpeticom od 10,5 centimetara zbog čega vizualno produžuje noge i cijelu figuru.

Pozlaćene sandale hrvatska pjevačica je sparila s mini haljinom dugih rukava u jarko žutoj boji koja je naglasila njezinu fit figuru i preplanulu put. Izdanje je zaokružila s parom mrežastih čarapa u boji kože te s nekoliko decentnih komada nakita.

Fotografije svojeg koncertnog izdanja podijelila je i na društvenim mrežama te dobila mnoštvo pohvala za svoje izdanje.

Model sandala Raye Sophije Webster mogao se kupiti i u rose gold varijanti Model sandala Raye Sophije Webster mogao se kupiti i u rose gold varijanti (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izgledaš kao manekenka, Predivna u svakom smislu riječi i Dama sa stilom, samo su neki od komentara na Instagramu.

Sandale Raye Sophije Webster Nina Badrić ima u ormaru već pet godina. Nosila ih je na svečanu dodjelu nagrada Cesarica za hit godine 2017. godine. Tada ih je kombinirala uz svevremenski komad, odnosno malu crnu haljinu.

  Nina Badrić na dodjeli nagrade Cesarica 2017. godine Nina Badrić na dodjeli nagrade Cesarica 2017. godine (Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju