Hugh Jackman 12. listopada ispuhuje 53 svjećice na rođendanskoj torti. Povodom važnog dana u životu slavnog australskog glumca i miljenika žena prisjetili smo se nekih od najpamtljivijih romantičnih scena iz njegove bogate karijere kojima nas je osvojio.

Operacija Swordfish
Koja žena ne bi pala na zločestog dečka u kožnatoj jakni koji je spreman riskirati i vlastiti život da bi dobio skrbništvo nad svojom kćeri? Iako je Operacija Swordfish prepuna pamtljivih dijaloga, napetih potjera te psiholoških igrica – sjećate li se samo kako je Stanley hakirao ulaz na server američkog Ministarstva obrane u 60 sekundi? – žene se s posebnom radošću prisjećaju golf-scene na krovu njegove prikolice u kojoj upoznaje misterioznu Ginger. I ne, nismo odabrali ovu scenu samo zato što Hugh Jackman u njoj nosi samo žuti ručnik.


Kate & Leopold

Tko može odoljeti muškarcu u dobro krojenom odijelu? Rijetko koja žena! Ne čudi, stoga, što su mnoge dame pokleknule kad su upoznale Leopolda, vojvodu od Albanyja, koji je džentlmen starog kova. On će ženu uvijek staviti na prvo mjesto, zaštititi je od uličnih lopova, laskati joj te zaista slušati njezine želje i snove. Za nju će napraviti baš sve, čak i putovati kroz vrijeme kako bi joj priuštio najromantičniju večeru u životu usred betonske džungle.

Netko poput tebe
Čak i kad igra nepopravljive ženskare, Hugh Jackman za svoje loše ponašanje ima dobar razlog. Ne, Eddie nije baš takav ništarija kao što se čini. Prve naznake empatije i simpatije prema svojoj cimerici Jane (Ashley Judd) otkrit će tijekom kasnonoćnog dijeljenja ostataka hrane iz hladnjaka...

Australija
Epska "Australija" zabavni je spoj luckastog humora, zapanjujućih prirodnih ljepota i velike ljubavne priče između dva naizgled nespojiva lika. Zahvaljujući Hughu Jackmanu mnoge su dame dobile odgovor na pitanje koje ih je mučilo: Koji je ekološki najisplativiji način za tuširanje u divljini?


X-Man početak: Wolverine

Iako se "X-Man početak: Wolverine" ne može nazvati romantičnim filmom, riječ je o liku koji je proslavio australskog glumca diljem globusa te ga je nemoguće izostaviti s popisa pamtljivih ostvarenja Hugha Jackmana. Žene posebice pamte scenu bijega Wolverinea iz Strykerova laboratorija, a sam glumac često to navodi kao najneugodniju scenu koju je ikad snimio u tom Marvelovu serijalu.

Naime, kako u dotičnoj sceni gol izranja iz vode te bježi po hodnicima potpuno nag, upravo je to bio dan na snimanju kada su se sve žene u produkciji odlučile okupiti te mu iza kamere mahati novcem, kao da se nalaze u nekom striptiz-klubu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju