Sofia Vergara i Joe Manganiello danas će reći sudbonosno 'da'. Najljepši par Hollywooda ozakoniti će svoju ljubav uz brojne goste i veselje kakvo samo Sofia može prirediti, a kako bi ovaj dan bio još posebniji lijepa glumica će zablistati na najoriginalniji način


 Sofia Vergara već dugo najavljuje svoje vjenčanje iz snova. Popularna glumica u svoj je poseban dan uložila puno truda, ali i novaca u čemu će uživati 400 probranih gostiju.

Za svoje prijatelje i rodbinu Sofia je unajmila 150 kuća uz plažu u čijem će luksuzu uživati nekoliko dana, a najam svake koštati će je oko 600 dolara dnevno.

No ono što širu javnost najviše zanima je kako izgleda famozna vjenčanica. Iako slike još uvijek nisu dospjele u naše ruke, na Instagram profilu lijepa Sofia objavila je jednu koja je izazvala najviše reakcija.

Naslov fotografije glasi 'laku noć', a opisuje bračni par u svečanom izdanju, uslikan s leđa. Sofia na fotografiji ima kratku svečanu haljinu za koju se pretpostavlja da je 'ona prava'.

 

Goodnight!!❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Već danima se spekulira kako će vjenčanicu posebno za glumicu izraditi popularni dizajner Zuhair Murad čije haljine Sofia četo bira za crveni tepih.

Popularna mladenka svoju će kreaciju ukrasiti i posebnim Lorraine Schwartz nakitom, a kako bi cijela priča bila još originalnija pobrinula se kozmetička kuća CoverGirl kojem je Vergara zaštitno lice, a koji je napravio posebnu, ekskluzivnu nijansu moćnog crvenog ruža pod nazivom 'Sofia in love'.

 

Za uređenje svadbenog prostora pobrinuo se dizajner Jeff Leatham, koji je na svom Instagram profilu otkrio samo mali dio cvjetnim aranžmanima ukrašenih stolova koji ostavlja bez daha.

U galeriji fotografija pogledajte Sofiju Vergaru u bijelim haljinama koje mogu proći i kao vjenčanice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju