Talijanski brend Yamamay i ove je sezone oduševio kolekcijom odličnih kupaćih kostima, a osim kolekcije, osvaja i lokacija na kojoj je snimana kampanja. Kako bi proslavili početak ljeta, Yamamay i Canzone del Mare, poznati povijesni klub na plaži na otoku Capri, kreirali su kolekciju koja se sastoji od kupaćih kostima za cijelu obitelj.

 Capri je jedan od najljepših svjetskih bisera pa je upravo taj otok odabran kao pozadina nove Yamamay 2023. ljetne kolekcije. Kolekcija inspirirana 50-im i 60-im godinama, razdobljem kada je otok doživio svoj procvat, nastoji odati počast talijanskoj 'Dolce Viti' i čarobnom povijesnom trenutku kada su pisci, pjesnici i slavne osobe počeli posjećivati otok, pretvarajući ga u renomirano odredište za odmor.

Goran Jakuš Goran Jakuš Foto: PR

Kako bi se naglasila koherentnost i kontinuitet kolekcije, fotografije i videozapisi kampanje snimljeni su na otoku unutar i u blizini beach kluba. Za zaštitno lice ljetne kolekcije Yamamay je odabrao najljepšu ženu svijeta, manekenku i glumicu Madalinu Ghenea koja svojom ženstvenošću savršeno interpretira duh i stil 50-ih i 60-ih godina.
Materijali izrađeni od recikliranih vlakana, cvjetni printovi za žene i djevojke te pruge za muškarce, karakteristike su koje opisuju ovu prekrasnu kolekciju. Gornji dio bikinija za žene čini balconette, push up i model grudnjaka trokut koji se slažu s donjim dijelom brazilskog bikinija s visokim strukom ili vezanjem, usklađen s jednodijelnim kupaćim kostimom, satenskom haljinom i odjećom koja se sastoji od topa od popelina i kratkih hlačica. Za djevojčice su u ponudi dva kupaća kostima (jednodijelni i dvodijelni), a za muškarce i dječake dva modela kupaćih hlačice te majica. Sve to dolazi s pareom i ručnikom za plažu.


“Oduvijek volim talijansku kinematografiju zbog svoje strasti prema dvjema talentiranim glumicama koje su poznate diljem svijeta, Anna Magnani i Sophia Loren, koje sam imala čast tumačiti u filmu Ridleya Scotta 'Kuća Gucci'. Kada me Yamamay zamolio da tumačim Mediteranski talijanski karakter njihove kolekcije odjeće za plažu za 2023., zaljubila sam se u kampanju. Smatram da fotografije savršeno odražavaju atmosferu i raspoloženje 50-ih i 60-ih godina.” – izjavila je Madalina Ghenea
“Zamolili smo Madalinu da upravo ona predstavi kolekciju odjeće za plažu jer smo smatrali da bi mediteranska ljepota, senzualnost i ženstvenost, zajedno s njezinom osobnošću, bili savršeni za stvaranje raspoloženja i stila koji su inspirirali talijansku 'Dolce Vitu' i talijanski duh općenito, na što svijet uvijek gleda s divljenjem i koji je oduvijek bio dio kolekcije i kampanje našeg brenda.” – istaknuo je Gianluigi Cimmino, CEO Yamamaya

Goran Jakuš Goran Jakuš Foto: PR

U sklopu predstavljanja ljetne kolekcije, Yamamay je predstavio i projekt M.A.R.E. koji uključuje nekoliko tjedana plovidbe na katamaranu One radi praćenja onečišćenja mora kemikalijama i morske bioraznolikosti. Osim znanstvenog istraživanja i praćenja stanja morskog okoliša, cilj projekta je širenje znanja i svijesti o važnim ekološkim temama. Ovaj projekt podržava i naša travel influencerica Andrea Trgovčević Iličić koja će se također ukrcati na katamaran. Katamaran plovi na 12 prekrasnih destinacija, a partneri ovog projekta su Polaroid, Sorgenia i Synergie. Predstavljanju ljetne kolekcije 2023. u Yamamay poslovnici u Arena Centru prisustvovale su i naše poznate influencerice Iris Cekuš, Paula Sikirić, Tina Walme i Andrea Trgovčević Iličić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju