Na valu prošlogodišnjeg uspjeha, za nadolazeću jesen Yamamay predstavlja Principessa Super Bra: grudnjak bez žica, super-prozračan, super-rastezljiv, super-udoban i super-inovativni grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela i prilagođava se tjelesnim promjenama, što ga čini vrlo dugotrajnim proizvodom.

  Galerija Yamamay grudnjaci - 2 Yamamay grudnjaci - 1 Yamamay grudnjaci - 3 +2 Yamamay predstavlja genijalni grudnjak koji se prilagođava veličini i obliku tijela

Predstavljen prošle godine, rasprodan je u samo nekoliko dana, a sada se ponovo predstavlja u novoj verziji koja pruža još širi raspon veličina. Prihvatljiv, rastezljiv i lagan grudnjak koji je - zahvaljujući svojim karakteristikama prilagodljivosti - savršen i za tinejdžere.

Yamamay grudnjaci - 1 Yamamay predstavlja genijalni grudnjak koji se prilagođava veličini i obliku tijela (Foto: PR)

Ovaj projekt posvećen je inovacijama, ženskoj inkluzivnosti te održivosti kao odgovor na ekološke izazove s kojima se Yamamay odlučio uhvatiti u koštac na učinkovit način: u interesu smanjenja otpada, proizveden PresBont™ tehnologijom, Yamamay je dizajnirao grudnjak koji, zahvaljujući svojoj inovativnoj i elastičnoj tkanini te strukturi bez žica i bešavne strukture. Dostupan je u pet veličina (XS-S-M-L-XL) koji jamči iznimnu udobnost, prianjanje, lakoću i svestranost.

Yamamay grudnjaci - 4 Yamamay predstavlja genijalni grudnjak koji se prilagođava veličini i obliku tijela (Foto: PR)

Dobro razumijemo ženski oblik jer već dvadeset godina dizajniramo i razvijamo kolekcije donjeg rublja za sve žene. Ovaj novi grudnjak stvoren je kao odgovor na dvije ključne potrebe: podržati naše kupce i pomoći im da prihvate svoje fizičke promjene dajući im dugotrajan proizvod koji pristaje njihovom tijelu i, drugo, ograničiti otpad usvajanjem ekološkog prihvatljivog dizajna. kazala je Barbara Cimmino, direktorica DOP-a Yamamayu.

Po cijeni od 299,00 kuna, grudnjak je dostupan u svim Yamamay trgovinama i na www.yamamay.com u crnoj, brončanoj boji. Može se kombinirati sa svim komadima iz linije Principessa, koji su također bešavni i elastični, što ih čini nevidljivim kada se nose ispod odjeće.

Yamamay grudnjaci - 6 Yamamay predstavlja genijalni grudnjak koji se prilagođava veličini i obliku tijela (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju