Božićna kolekcija brenda "YSL Beauté" nazvana "Sparkle Clash" nudi eksploziju zvijezda i proslavu blještavila. Pripremite se za nešto subverzivno i nadasve seksi

Ovaj je ekskluzivni blagdanski look zamišljen kao inovativna reinterpretacija klasičnog načina mukotrpnog nanošenja slojeva šminke, što je karakteristično za blagdanske prigode. Želio sam ponovo unijeti dašak zabave u glamur te olakšati nanošenje makeupa i učiniti ga zabavnim. A nije li upravo to istinska bit blagdana? otkrio je Lloyd Simmons, kreativni direktor za make up, YSL Beauté.


POSLASTICA ZA KOLEKCIONARE

Je li zlatna? Ili pak srebrna? Oduvijek kršeći pravila, YSL Beauté ovom je neodoljivom, svjetlucavom paletom couture makeupa, koja odiše prepoznatljivim blagdanskim bojama, dokazao da 'sukob' zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom.

Ova već na prvi pogled privlačna paleta krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim i zlatnim podtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste, te dva ruža - u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi. Upotpunjena aplikatorima, dragocjena i praktična paleta idealna je za žene koje žive brzim ritmom života.

Želio sam ponovo unijeti dašak zabave u glamur te olakšati nanošenje makeupa i učiniti ga zabavnim. A nije li upravo to istinska bit blagdana?

--Lloyd Simmons

Kako pomoću ove palete transformirati dnevni look u večernji?
Nadasve jednostavno. Začinite jednostavan dnevni look – primjerice bež-smeđu nijansu na očima i nude nijansu na usnama upotpunite daškom zlatne oko očiju i ispod obrva te potom iscrtajte liniju u nijansi šljive. Nanesite highlighter duž jagodica te postignite dramatičan look crvenim ružem ili pak sofisticiraniji s nude nijansom. Lloyd Simmonds

POSEBNO 'SPARKLE CLASH' IZDANJE RUŽA ROUGE PUR COUTURE
Ruž je poput blistave haljine koja obavija usne. Kutijicu izvana ukrašava prštava eksplozija zvijezda, zlatnih i srebrnih meteora. Iznutra se kultni ruž transformira u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak.

Zvijezde ove kolekcije su crvena, narančasta, fuksija i nude, ružičasto-crvena i prigušeno ružičasta. Kombinacija snažnog intenziteta, kremaste teksture i upečatljivih neprovidnih boja rezultira kolekcijom koja oduzima dah.


POSEBNO 'SPARKLE CLASH' IZDANJE HIGHLIGHTERA TOUCHE ÉCLAT
Svi poznajemo barem jednu osobu koja ne može živjeti bez Touche Éclata – kultnog ‘štapića’ koji osvjetljava i naglašava ten te ističe prirodni tonus kože, čineći je besprijekornom. Uz posebno izdanje zlatno-srebrne kutijice sa snježnim efektom, svakodnevna ljepota sada dobiva notu ekskluzivnosti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju