Pred nama su jesenski mjeseci, a svako godišnje doba ima svoju noć za pamćenje. Za ovu jesensku noć prekrasan look kojemu nećete moći odoljeti kreirao je YSL Beaute. Saznajte što je sve bila inspiracija ovom poznatom beauty brendu

Ritam plesnog podija, dimni efekti, disko kugle, laserska svjetla te zabava koja traje do zore i ostaje u sjećanju sve dok se ponovno ne probudi groznica subotnje večeri. Ovu inspiraciju YSL Beaute nazvao je Night 54.

Ovaj look upečatljivim će učiniti paleta, maskara, tuš za oči, blistavo sjajilo za usne, svjetlucavi lak za nokte i hologram puder.

RAZIGRANA PALETA
Pozornost najprije privlači hipnotizirajući hologram Couture Variation palete. Prepoznatljivi logo Cassandra ukrašen je blistavim nijansama nebesko plave, žute i ružičaste koje odišu besprijekornim stilom, uz dašak raskoši glamuroznih 70-ih.

Elegantne linije kutijice kriju sofisticiranu paletu efektnih nijansi koje se mogu kombinirati na bezbroj načina. Po prvi put, u jednoj se kutijici nalazi sve što vam treba da zablistate – raspon nijansi za usne i za oči.

Uz pet nijansi za usne (od nude bež, preko šik koraljne do crvene i boje vina satenskog, mat i sjajnog finiša) i pet sjenila za oči različitih tekstura (od nude metalik nijanse, preko iskričave tamnoljubičaste do upečatljive crne), moguće je kreirati itekako upečatljiv look – od disko glamura do odvažnog rock and roll stila.

Poznati brend YSL osmislio je jesenski 'look' kojemu obožavateljice šminke i večernjih izlazaka neće moći odoljeti

Jedan kraj posebno dizajniranog kista ove iznimne palete ukošenog je oblika te služi za ocrtavanje ili sjenčanje očiju, dok je drugi lagano zaobljen i služi na nanošenje ruža. Tako i veliko ogledalo biti od odlične koristi.

TAJNA ZAPANJUJUĆEG VOLUMENA
Za profesionalan izgled trepavica od korijena do vrhova uronite duge i guste čekinje u formulu te je nanesite na trepavice. Trepavice će uz The Shock maskaru cijeli dan biti elegantno uvijene i neće se lijepiti.

Ova dugotrajna, vodootporna formula obogaćena je voskom i polimerima, te postiže sofisticiran izgled i dubok, intenzivan pogled.

UPEČATLJIV TUŠ ZA OČI
Tekući tuš za oči Couture Eyeliner omogućuje sofisticirane finiše u rasponu od mat, preko satenskog do blistavo sjajnog. Također, ova se tekuća formula jednostavno nanosi.

Iznimno elegantan vršak od filca omogućuje precizno nanošenje, a tuš će biti postojan od jutra do kasne večeri, bez razmazivanja.

Satenskog finiša su br. 2 Bleu Iconique i br. 4 Brun Essentiel, dok je br. 1 Noir Minimal mat finiša, a br. 7 Argent Maximal sjajnog.

BLISTAVO SJAJILO ZA USNE
Biserno ružičaste nijanse Rouge Volupte Shine ruža za usne učinit će Night 54 look još blistavijim i sofisticiranijim. Mogu se koristiti za kreiranje dramatičnijeg večernjeg looka ili kao odvažan "začin" dnevnom make-upu.

Riječ je o dvije nijanse - br. 61 Nu Impulsif, nježna crveno ružičasta prožeta blistavim česticama te br. 62 Turbulent Pink, blijedo ružičasta intenzivnog sjaja.

NOKTI U STILU NIGHT 54
Srebrni i brončani nokti okupani su hologramskim sjajem višebojnih La Laque Couture lakova za nokte, koji reflektiraju biserasti odsjaj baš poput disko kugli.

Najutjecajniji trend sezone zasigurno je upečatljiv make-up s holografskim efektom

Nokte možete ukrasiti s dvije prekrasne nijanse, br. 54 Studio Silver je sjajno srebrna s blistavim odrazima, a br. 55 Bronze Fever je upečatljiva brončana nijansa nadahnuta noćnim klubovima iz 70-ih godina dvadesetog stoljeća.

NEZAOBILAZNI HOLOGRAM PUDER
Najutjecajniji trend sezone zasigurno je upečatljiv make-up s holografskim efektom. Couture Hologram Powder br. 54 Lazer Violet posebno je izdanje multifunkcionalnog kozmetičkog praha.

Može se nanositi na usne, oko očiju, na jagodice, dekolte ili bilo koji dio lica ili tijela koji želite naglasiti. Blistave čestice osvjetljavaju lice, stvarajući upečatljiv holografski efekt.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju