Doček 2021. godine bit će drugačiji od svih dosad, bez velikih slavlja i okupljanja, ali to ne znači da neće biti veselja, osmijeha i slavljeničkih opravica. I za doček kod kuće možemo se lijepo srediti i zaželjeti da 2021. bude bolja od godine koju želimo što prije otpratiti.

Galerija

Iako će većina Novu godinu slaviti kod kuće, to ne znači da je moramo dočekati u trenirci ili pidžami. Već smo se zasitili kućnih odjevnih izdanja, pa neka barem ta noć u godini bude drugačija.

A lijepa haljina uvijek je dobar izbor za najsvečaniju noć koja ove godine možda neće biti i najluđa, ali neka nam ipak ostane u dobrom sjećanju. Pa čak i ako ćete 2021. dočekati u najužem krugu obitelji, i to je prigoda da se fino sredite i osjećate lijepo i dobro.

Mi vam predlažemo haljine midi i mini dužine, a među čak 20 izabranih modela vjerujemo da ćete pronaći haljinu za sebe. Izdvojili smo modele prikladne svim tipovima građe ženskog tijela i konfekcijskim brojevima, a mnogi od njih mogu se nositi i poslije, u svakodnevnim prigodama, tako da ove haljine sigurno nećete nositi samo jednom ili vrlo rijetko.

Nigdje ne stežu: 12 traperica već od 84 kune udobnih poput tajica

Birati možete između baršunastih, satenskih, haljina s tilom i sa šljokicama, izbor je zaista šarolik i bogat, a čeka vas u fotogaleriji na početku teksta.

Haljine midi i i mini dužine za doček 2021. godine - 2
H&M, 226 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)