Kreativni brend Issa Arts svoju je ponudu šalica obogatio novim motivom koji će se svidjeti svim ljubiteljima knjiga i filmova o Harryju Potteru. Neodoljivi crteži i prisjećanje na dogodovštine u Hogwartsu, mnogima će omiljeni topli napitak još više zagrijati srce

Odrasla sam uz Harry Potter knjige i filmove (i svake zime ih rado nanovo čitam i gledam) tako da je Hogwarts šalica nastala zbog moje ljubavi prema cijelom tom magičnom svijetu kojeg nam je poklonila J.K. Rowling.

No sigurna sam da u Hrvatskoj ima još mnogo ljudi koji bi voljeli ponekad pobjeći iz ovog stvarnog svijeta u svijet Harryja Pottera otkriva nam Issa Bratinčević koja crta, smišlja i uz pomoć svoje bujne mašte stvara brend koji uz šalice nudi majice, kuharice, dnevnike planinarenja i druge sitnice kojima neke svakodnevne trenutke želimo obilježiti na posebni način.

'Issa Arts svojim ilustracijama prenosii razne pozitivne i duhovite poruke'

Uz gospođicu Issa Arts čini i Marko koji inspirira gospođicu I. te obavlja tehničke i logističke poslove.

Od dosadašnjih crteža na šalicama najpopupularniji su Superheroes, Star Wars i Mr. Spock jer su to šalice koje uglavnom djevojke poklanjaju svojim momcima.

Issa svojim ilustracijama prenosii razne pozitivne i duhovite poruke i poručuje svojim pratiteljima da sreću i inspiraciju traže svuda oko sebe; u prirodi, hrani, kavi, sunčanom ili kišnom danu imalim svakodnevnim stvarima.

U budućnosti Issa Arts planira predstaviti nove motive šalica i majica, ilustrirane kasice, platnene torbe, rokovnike, a jednog dana i seriju slikovnica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju