Ovih blagdana u BIPI pronađite odlične last minute poklone po sjajnim cijenama

Najomiljeniji dan u godini je pred vratima! Dok mnogima sitno odbrojavanje do Božića predstavlja pravi užitak i veselje, nekima predbožićne pripreme znaju biti veoma stresne. Posebice onima koji su kupnju božićnih poklona odgađali do zadnjeg trena i tako sve obaveze natrpali u tjedan prije Božića. Za naručivanje iz online trgovina već je kasno, a strah da će dućani zatvoriti svoja vrata i nećete stići kupiti sve što ste planirali je sve veći. Biti kreativan pri odabiru idealnog poklona u takvim situacijama ponekad može biti izazovno, pogotovo ako je popis ljudi kojima planirate kupiti poklon poprilično dugačak.

No nema mjesta panici, jer BIPA ovih blagdana u periodu od 18.12. do 3.1. ima sjajnu blagdansku ponudu po akcijskim cijenama s kojom ćete razveseliti vaše najmilije, ali i sebe.

Požurite u najbližu BIPU jer tamo vas očekuju:

Aura proizvodi dekorativne kozmetike

Bilo da želite darivati najbolju prijateljicu, mamu, sestru ili neku drugu dragu osobu, Aura proizvodi dekorativne kozmetike su nepogrešiv poklon s kojim je još lakše postići blistavi blagdanski look. Ne zaboravite prilikom kupnje poklona darivati i sebe, jer iz Aura linije možete pronaći razne proizvode dekorativne kozmetike za potpuni look kao što su umjetne trepavice, tekući ruž za usne, kompaktni puder, sjajilo za usne i sprej za fiksiranje šminke.

Odabrani slatkiši u blagdanskim pakiranjima i božićni ukrasi

Razveselite vaše najmilije sa slatkim poklonom iz odabrane linije slatkiša koji su nepogrešiv izbor prilikom biranja poklona. Omiljeni slatkiši dolaze u posebnim blagdanskim pakiranjima koji će raznježiti osobe svih uzrasta, a ovih blagdana možete ih pronaći u BIPI po sjajnim cijenama. Također, na policama BIPE možete pronaći ćete mnoštvo kreativnih božićnih ukrasa za potpuni blagdanski ugođaj za svaki dom.

PR PR Foto: PR

Blagdanski poklon setovi

Poklon setovi idealno su rješenje prilikom odabira pravog poklona za nju ili njega. U ovogodišnjoj blagdanskoj ponudi u BIPI možete pronaći razne omiljene proizvode za njegu lica i tijela koji dolaze u posebnim pakiranjima koji će oduševiti svakoga dok odmotava svoj božićni poklon. Odabir pravog poklon paketa nikad nije bio lakši, jer na policama BIPE u blagdanskom periodu možete pronaći odlične poklon setove po akcijskim cijenama:

 

Olival čarobni set koji sadrži Čarobno zlatno ulje i mlijeko za tijelo čini svaki tip kože mekanijom i svilenkastijom, a kombinacija prirodnih ulja od lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije pruža čaroban osjećaj zavodljivosti i užitka.

Zorina mast poklon set Ljubim ruke, šinjorina! posvećen je potpunom zadovoljstvu ruka i usana, a sadrži anti-aging kremu za ruke od naranče koja pruža vrhunsku njegu i zaštitu, s vidljivim učinkom pomlađivanja te balzam za usne na bazi maslinovog ulja i ucuuba maslaca koji hrani i njeguje kožu na rukama i u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima.

Meštar poklon paket Picigin idealan je poklon za njega jer sadrži revitalizirajuću hidratantnu kremu Picigin koja je namijenjena svakodnevnoj njezi suhe i osjetljive kože lica te losion poslije brijanja koji zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima doprinosi smirivanju kože nadražene brijanjem.

Melem Glow&Go Festive Amaryllis poklon set savršen je za postizanje glamuroznog izgleda u vrijeme Adventa ili na novogodišnjoj proslavi. Set sadrži popularni glow&go tonirani losion za tijelo, Lips&Cheeks balzam za usne i obraze koji će razveseliti sve ljubiteljice Melem kozmetike.

Ovih blagdana se opustite i provedite više vremena s vašim najmilijima, jer BIPA na jednom mjestu nudi sve što vam je potrebno za ovogodišnje božićno darivanje i to po sjajnim akcijskim cijenama.

Vidimo se u BIPI!

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju