S druge strane kafića vidite svog dečka kako se smije – šali druge žene. Osjetite mrvicu ljubomore, ali brzo zaboravite na to. Uostalom, vaš dragi samo bezazleno flertuje i nemate se zbog čega brinuti. Ili? Stručnjaci otkrivaju kako znati je li flert prešao granicu

Flert neki izjednačavaju s prevarom jer oba čina bude slične emocije. Normalno je da se muškarac ili žena osjećaju zabrinuto ili ljubomorno kada partner svoju pažnju daje drugoj osobi, naročito kada taj flert aludira na seksualnu privlačnost.

Ako flert uključuje razgovore sa seksualnom konotacijom i neprimjerene dodire, možete biti sigurni da ste prešli granicu

Međutim, svi stručnjaci na temu ljubavi i seksualnosti, slažu se da bezazleni flert, onaj koji služi samo za razonodu, nije čin nevjere. Štoviše, takav nedužan flert s trećom osobom može pomoći rasplamsati strasti u ljubavnoj vezi. No u nekim slučajevima može i naštetiti vezi – kako znati je li flert prešao granicu?

Ako muškarac ili žena flertuju samo s jednom, određenom osobom, to već može upućivati na to da su zainteresirani jedno za drugo u romantičnom smislu i zbog toga taj flert može prijetiti vezi.

Također, ako flert uključuje razgovore sa seksualnom konotacijom i neprimjerene dodire, možete biti sigurni da ste prešli granicu i da ste na granici vjernosti i nevjere.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju