Osmijeh otvara sva vrata pa tako i ona koja vode do vrijednih nagrada, stoga ne čekaj već odmah odigraj Aquafresh® kviz znanja i brzine

Većina će se složiti kako je prekrasan osmijeh najljepši ukras našeg lica, čini nas ljepšima i mlađima, a njime možemo usrećiti i druge. Jedni će reći da je i 'zarazan', a drugi da uistinu momentalno podiže raspoloženje nas koji smo na licu razvukli osmijeh, ali i onih koji nas gledaju. Ovaj magnet kojim privlačimo ljude oko sebe, najbolji je modni dodatak iako ga stilskim preinakama možemo još bolje istaknuti.

Za blistav osmijeh, naravno, najvažnija je vrhunska oralna higijena, zato je Kapetan Aquafresh ® dobio 'pojačanje'. Tri superjunjakinje, Ekstremno precizna, Super intenzivna i Nepobjediva, pridružit će mu se u borbi za naše zdrave i čiste zube, a uz to iznenaditi stilskom preobrazbom jednu najbržu čitateljicu, koja će baš sve znati o njihovom radu. I zapamtite, osmijeh otvara sva vrata pa tako i ona koja vode do vrijednih nagrada, stoga ne čekajte već odmah odigrajte Aquafresh® kviz znanja i brzine.

 

Čak 101 čitateljica ima priliku osvojiti vrijedne nagrade, od kojih će, kao što smo već rekli, jedna koja najbrže točno odgovori na tri jednostavna pitanja osvojiti stilsku preobrazbu odnosno uključuje poklon bon za odjeću u vrijednosti 3.500 HRK, poklon bon za frizerske usluge u vrijednosti 800 HRK i poklon bon za kozmetičke usluge u vrijednosti 800 HRK. Ostalih 100 najbržih i točnih odgovora dobiti će Aquafresh® četkicu za zube kojom će postići blistav osmijeh koji osvaja. Dodatne informacije o nagradnoj igri potražite u pravilniku Aquafresh ® kviza.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju