Plus size manekenka Ashley Graham i njene kolegice pojavljuju se u donjem rublju u novoj reklami robne marke Lane Bryant. Neke TV kuće poput NBC-a i ABC-a smatraju reklamu previše izazovnom i seksi zbog čega su zabrane njeno emitiranje na svojim kanalima

Ashley Graham, najpoznatija plus size manekenka na svijetu, i njene kolegice Tara Lynn, Denise Bidot, Georgia Pratt i Precious Lee zvijezde su nove reklame robne marke Lane Bryant koja proizvode isključivo plus size odjeću.

Plus size manekenka Ashley Graham pojavljuje se u reklami čije su emitiranje zabranile TV kuće NBC i ABC. Reklama slavi žensko tijelo svih veličina i oblika

Reklama je dio kampanje 'This Body' ('Ovo tijelo') te predstavlja odu svemu što žensko tijelo može. U jednoj sekvenci reklame manekenka Tara Lynn doji svoju bebu i kaže da je njeno tijelo stvoreno za ljubav.

'Ovo tijelo stvoreno je da bude odvažno, moćno i seksi', kaže plus size ljepotica Ashley Graham u reklami. No, za neke TV kuće poput NBC-a i ABC-a reklama je bila previše seksi te su zabranili njeno emitiranje na svojim kanalima.

'Čvrsto smo uvjereni da im smeta veličina žena u reklama, a ne njihova nagost. Kampanja 'This Body' osmišljena je tako da bude zabavna i da njome slavimo žene svih oblika i veličina. Ono što je previše jednima, nije previše drugima. Modeli u našoj reklami nisu ništa više razgolićeni od drugih modela koje gledamo na TV-u.

Smatrate li da je ova reklama s plus size manekenkama preizazovna?

glasova:


Ova reklama istinsko je slavlje žena svih veličina u situacijama u kojima se osjećaju lijepo, bilo da se radi o dojenju, pokazivanju koliko su gipke, u situacijama u kojima su one što jesu i ono što žele biti'
, stoji u priopćenju kojim je tvrtka Lane Brynat reagirala na zabranu reklame.

Pogledajte zabranjenu reklamu od 30 sekundi i sami prosudite je li s opravdano zabranjena.




I Hrvatska se može pohvaliti XL ljepoticom koja 'rastura' modnim svijetom, ona je prvi hrvatski plus size model Lucija Lugomer.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju