Vaš dnevni boravak vrišti za makeoverom, a sami si to baš i ne možete priuštiti? Opustite se i prepustite nama da vam omogućimo odličan početak nove 2011. Prijavite se na nagradni natječaj 'Zadovoljna daruje' i uz pomoć spretnih ruku remake dizajnerice Tee Jukić svoje želje pretvorite u stvarnost

Ispunite prijavni obrazac i dostavite nam fotografiju koju ste snimili u vama najdražem dijelu dnevne sobe ili uz vaš najdraži predmet iz dnevne sobe koji ćete sigurno zadržati i nakon makeovera, te navedite zašto su vam baš taj kutak ili predmet omiljeni.

Pišite nam zašto ste zadovoljne u trenucima koje provodite tamo!

Fotografija će biti objavljena na portalu Zadovoljna.hr pod vašim imenom u posebnoj rubrici 'Zadovoljna daruje', a uz fotografiju će biti objavljen i opis 'Zašto ste zadovoljni' koji ste naveli u prijavi.

>> OVDJE POGLEDAJTE FOTOGALERIJU I LAJKAJTE!

Za svaku fotografiju posjetitelji će moći glasati klikom na 'Sviđa mi se'. Od trenutka objave fotografije na Zadovoljna.hr vaš je cilj skupiti čim više glasova za svoju fotografiju. Možete koristiti sva moguća sredstva kako biste animirali svoje prijatelje i poznanike da klikom na 'Sviđa mi se' glasaju za vašu fotografiju!

Od trenutka objave fotografije na Zadovoljna.hr vaš je cilj skupiti čim više glasova za svoju fotografiju, a fotografija koja do završetka natječaja 10.01.2011. u 12 sati prikupi najviše glasova osvaja glavnu nagradu:

1. Makeover dnevne sobe u vrijednosti od 8.000 kn koji izvodi remake dizajnerica Tea Jukić, suradnica u rubrici 'Uradi sama' na Zadovoljna.hr i LCD televizor Sharp koji, uz potreban materijal za makeover dnevne sobe, pobjedniku natječaja osigurava trgovački centar Merkur.

Ukoliko trenutno niste vodeći ili ste se u natječaj uključili naknadno, ne brinite, jer fotografija koja prikupi najveći broj glasova u određenim vremenskim razdobljima osvaja drugu nagradu:

2. Digitalni fotoaparat SAMSUNG koji osigurava trgovački centar Merkur.

Drugu nagradu osvajaju fotografije koje prikupe najviše glasova u sljedećim vremenskim razdobljima:
1. Od 13.12.2010. u 12 sati do 23.12.2010. u 12 sati
2. Od 23.12.2010. u 12 sati do 03.01.2010. u 12 sati

Ispunite prijavu i sretno!

>> Pogledajte pravila nagradnog natječaja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju