Tmuran i sivi dan koji nas je jutros dočekao u Zagrebu svojom su energijom i stilom osvježile brojne Street style kombinacije iz centra grada među kojima se istaknula samo jedna. Riječ je o lijepoj djevojci koja je dnevnim lookom uspjela spojiti nespojivo


Iako smo u proljeće ušli s prvim pravim zrakama sunca, niske temperature još uvijek nas podsjećaju na najhladniju sezonu u godini. Ovako tmurno i promjenjivo vrijeme svojim stilom su osvježile brojne Street style kombinacije iz centra Zagreba.

Baš poput sfinge, koja gornjim djelom tijela opisuje ženu, a donjim mačku i naša zagrebačka sfinga je pokazala svoj modni spoj


Onu najzanimljiviju prezentirala nam je lijepa djevojka koja je za dnevni look spojila nespojivo. Baš poput sfinge, koja gornjim djelom tijela opisuje ženu, a donjim mačku i naša zagrebačka sfinga je pokazala svoj modni duo.

Naime fotografija na kojoj atraktivna brineta šeće gradom komotno se može podijeliti na dva, nepovezana djela - gornji i donji.

I dok gornjim djelom vlada čista elegancija za koju su zaslužni bijela bundica, glam frizura, svjetlucave naušnice i elegantna torba, donji dio stajlinga koji opisuju sive, sive skinny traperice i široke trendi gležnjače tvore mladenački rokerski look.

Iako su ova dva stila gotovo nespojiva, moramo priznati kako ovoj ljepotici oba savršeno pristaju. U galeriju fotografija donosimo zanimljive Street style kombinacije sa zagrebačkih ulica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju