Od petka, 20. veljače u zagrebačkoj Ilici 47a otvorena je sasvim posebna 'trgovina' u kojoj će sve zaljubljenice u modu moći unajmljivati modne dodatke, prvenstveno torbice i nakit

U svojoj ponudi 'Silver Club'  ima više od 500 torbi i 100 komada nakita prikladnih za različite prigode.

'Puno puta sam kupila modni dodatak za neku prigodu koji kasnije više nisam nosila i nije mi bio potreban, tako da se ideja o ovakvoj usluzi nametnula se sama po sebi.'  izjavila je Dora Fanjek, vlasnica Silver Cluba.

Svaka klijentica plaća jednokratno jednogodišnje članstvo u klubu u iznosu od 380 kuna, u što je uključeno i osiguranje od oštećenja posuđenih artikala

Dora Fanjek je apsolventica Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a strast za modom razvila se od ranih dana. Svjesna ograničenja hrvatskog tržišta kad je u pitanju moda, shvatila je kako je nužno bilo ponuditi klijenticama modne dodatke koje će zadovoljiti različite ukuse i često mijenjanje trendova, ali po povoljnoj cijeni.

'Svaka klijentica plaća jednokratno jednogodišnje članstvo u klubu u iznosu od 380 kuna, u što je uključeno i osiguranje od oštećenja posuđenih artikala, ali i cijena same članarine ovisi o paketu usluga koje klijentica odabere, ovisno o tome koje će artikle najčešće posuđivati.

Cijena posudbe iznosi od 10 do 30 kuna, a svaki artikl posuđuje se na dva tjedna, uz mogućnost produženja. Svakoj klijentici rado ćemo dati savjet u skladu s njezinim stilom i prigodom te pomoći odabrati idealan modni dodatak' – naglasila je Dora.

'Silver Club' ima više od 500 torbi i 100 komada nakita prikladnih za različite prigode

Silver Club trenutno će biti otvoren u Zagrebu, a vlasnica naglašava da će uskoro uslugu proširiti u druge gradove u Hrvatskoj, a uskoro kreće i posudba putem weba, kako bi članice kluba što lakše dolazile do željenih artikala.

'Vjerujem kako će svaka žena u našoj bogatoj ponudi naći nešto idealno za sebe. Prve reakcije na ideju su iznimno pozitivne, počevši od osoba iz moje najbliže okoline – obitelji, prijatelja i poslovnih partnera. Veselim se početku rada i prvim članicama kluba' otkrila nam je Dora.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju