Suknja ili hlače, pitanje je sad? Zašto birati ako u jednoj kombinaciji možete imati oboje. Točnije, u jednom odjevnom komadu. Takozvani suknja-hlače modeli vrlo su popularni u ljetnim mjesecima.

Galerija Dama sa zagrebačke špice u lažnoj suknji Dama sa zagrebačke špice u lažnoj suknji Street style izdanje sa zagrebačke špice +3 Zara, 129,90 kn

U ponudi brendova često ih možete naći i pod nazivom skort što je izvedenica od engleskih riječi skirt (suknja) i shorts (kratke hlače).
Po užarenoj zagrebačkoj špici u takvom je modelu prošetala i jedna zgodna mlada dama.

Dama sa zagrebačke špice u lažnoj suknji Dama sa zagrebačke špice u lažnoj suknji (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

U njezinoj ležernoj ljetnoj kombinaciji istaknuo se upravo skort komercijalnog modnog brenda Zara u potpunosti napravljen od pamuka što ga čini iznimnom udobnim za nošenje prilikom velikih vrućina.

"Skort" brenda Zara (Foto: Zara)

Model visokog struka ima skriveno bočni patent-zatvarač, sprijeda se veže na preklop i izgleda kao pareo, a na stražnjoj strani kao klasične kratke hlačice.

"Skort" brenda Zara (Foto: Zara)

Apstraktni uzorak u kojem dominiraju jarka zelena i plava boja uz malo bijelih i crnih detalja savršen je za ljeto jer jarke nijanse dodatno naglašavaju preplanulu put.

Mlada dama kombinaciju je nadopunila bijelom košuljom te sandalama i torbicom u bež nijansi.

Dama sa zagrebačke špice u lažnoj suknji Dama sa zagrebačke špice u lažnoj suknji (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju