Za razliku od onih u proljetno-ljetnoj sezoni, zimska street style izdanja na ulicama naših gradova puno su klasičnija. Ništa neobično s obzirom na to da je ovo modna sezona u kojoj primarno razmišljamo o tome kako se što bolje utopliti.

Galerija Zimsko street style izdanje sa zagrebačke špice Zimsko street style izdanje sa zagrebačke špice Lijepa brineta sa zagrebačke špice +0 Zimsko street style izdanje sa zagrebačke špice

Naravno, to ne znači da izgled kombinacije također nije jedan od prioriteta ljubiteljica mode. I zimska izdanja mogu biti jednako upečatljiva.

Naš fotograf zabilježio je upravo takvu kombinaciju na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Jedna lijepa brineta prošetala je centrom Zagreba u vrlo udobnom, praktičnom i nadasve lijepom modnom izdanju.

Zimsko street style izdanje sa zagrebačke špice Zimsko street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

U njezinoj street style kombinaciji prije svega se isticao bež kaput. Popularnost modela u ovoj nijansi odavno je poznata i bež kaputi desetljećima zasluženo imaju status zimskog odjevnog klasika.

Umjesto modela tradicionalnog strogog kroja s dvostrukim kopčanjem, ova mlada dama za sebe je odabrala širu i ležerniju varijantu na vezanje - odličan odabir za hladnije zimske dane kada ispod vanjskih komada nosimo deblje pulovere i veste.

Zimsko street style izdanje sa zagrebačke špice Zimsko street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Nosila je i torbicu brenda Liu Jo presvučenu traperom koja se istovremeno sjajno nadopunjavala i s kaputom i s plavim trapericama.

Kombinaciju je zaokružila toplim podstavljenim čizmicama. Ovakvi modeli ravnih potplata postali su popularni zahvaljujući slavnim uggsicama. Iako ima žena koje izbjegavaju u potpunosti ravne čizme, većina se ipak kune u njihovu udobnost te ih smatraju najudobnijim modelom zimske obuće.

Jesu li ovo stvarno najudobnije zimske čizmice?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju