dm-ove Vijesti iz Svijeta prednosti

Mislite da se ne možete zagrijati? Provjerite uz super popuste koje vam je pripremio dm . Donosimo vam vijesti iz Svijeta prednosti koje će vam pomoći u odluci koja će vas od pogodnosti najbolje zagrijati do 16. prosinca 2017.

U zamjenu za 30 active beauty bodova osigurajte si popust od 30 % pri kupnji N-elements eteričnog ulja s mirisom čajevca, Holyplant kreme za učvršćivanje područja oko očiju i čak 40 % popusta pri kupnji L’Oreal maskare Volume Paradise.

Za 50 active beauty bodova možete ostvariti 20 % popusta pri kupnji svih Fisher Price igračaka koje su idealan poklon za najmlađe jer se uz njih mogu otisnuti na radosno putovanje učenja i zabave.

Ako još niste odlučili na što ćete potrošiti bodove, imamo još vijesti. Za 50 active beauty bodova možete ostvariti 30 % popusta pri kupnji:

➔ proizvoda branda Dash
boja za kosu i proizvoda za njegu lica marke L’Oreal
Remington proizvoda za oblikovanje kose
Oral-B proizvoda za njegu zubi
proizvoda marke Gillette namijenjenih muškarcima i ženama (osim patrona)
➔ osvježivača zraka i mirisa za dom Airwick
➔ proizvoda Bottega Verde (osim poklon paketa)
➔ proizvoda branda Mustela
➔ svih okusa Lino kašica 190g

Ne zaboravite!
Zamjenom bodova ostvarujete popust pri istovremenoj kupnji jednog ili više proizvoda! Prema tome, ako primjerice odlučite kupiti, tri različita okusa Lino kašica, u zamjenu za 50 bodova ostvarit ćete 30 % popusta na svaki od ta tri proizvoda.

Sve pogodnosti iskoristite aktiviranjem željenog popusta u dm-ovoj aplikaciji za pametne telefone (App Store i Google Play), a za više detalja o pogodnostima Svijeta prednosti pratite dm-ovu internetsku, Instagram i Facebook stranicu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju