8 čvrstih dokaza da vas partner (nimalo) ne cijeni

Podijelite na

Ako svog muškarca prepoznate u ovim točkama, onda je vrijeme da ga zamijenite boljim jer je očito da vas ne cijeni koliko bi trebao

Autor : Zadovoljna Objavljeno: 25.2.2017 / 13:20

Nemojte trpjeti muškarca koji vas ne cijeni

Nemojte trpjeti muškarca koji vas ne cijeni (Foto: Shutterstock)

1. Nema vremena za vas. Međutim, uvijek nađe vremena za druge ljude i otkazuje vaše planove kako bi se družio s njima.

2. Nikada vam ne kaže "hvala". Volite ga i pokušavate mu ugoditi tako što se brinete za njega, kuhate mu omiljena jela i općenito udovoljavate njegovim željama, ali on vam baš nikada ne zahvali za to. Izgleda da on ipak ne zavrjeđuje takav kraljevski tretman.

"Ako svog muškarca prepoznate u ovim točkama, onda je vrijeme da ga zamijenite boljim jer je očito da vas ne cijeni koliko bi trebao."

3. Ne pita vas za savjet. Kada donosi odluke neće vas tražiti, čak ni kada bi te odluke mogle utjecati na vašu vezu. Provjerite i 5 "mana" kojih će se muškarci odreći zbog prave žene.

4. Ne interesira ga vaše mišljenje. Vi itekako imate pravo glasa u svemu što se tiče vaše veze, ali on zanemaruje vaše stavove i ne pita za vaše mišljenje.

5. Radi planove bez vas. Došao je kući i rekao da idete na večeru s njegovim prijateljima, a nije vas nazvao da pita imate li vremena i želite li uopće ići van? Ne samo da ne cijeni vas nego ne cijeni ni vaše vrijeme, a također smatra da za njega morate uvijek biti dostupni.

6. Lijen je. Vama prepušta sve kućanske obaveze i ne pada mu na pamet pomoći vam. U zdravoj vezi obaveze se dijele na pola. Pročitajte i 7 tipova muškaraca koji nisu dobar "materijal" za brak.

7. Misli da vam je s njim "upala sjekira u med". Voli se pohvaliti kako je sjajan i misli kako biste trebale biti sretne i zahvalne jer ste s njim. Vjerujte, ima puno boljih muškaraca, a vi zaslužujete jednog od njih.

8. Vara vas. Treba li vam snažniji dokaz da vas nimalo ne cijeni od ovog? Zamijenite ga dobrim muškarcem, pod hitno. Otkrijte i koji tip žena muškarci češće varaju.

Pročitajte još o ...

Zadovoljna.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Zadovoljna.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Zadovoljna.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se