Seksualni odnos za neke je poznate dame i njihove partnere iznimno važan čin. Upravo zato s njim su čekali sve dok nisu razmijenili vjenčane zavjete i burme.

Galerija Adriana Lima i Marko Jarić Slavni parovi - 5 Slavni parovi - 3 +3 Ciara i Russell Wilson

Ovih sedam slavnih parova čekalo je s konzumacijom svoje ljubavi sve do prve bračne noći.

1. Adriana Lima i Marko Jarić
Seks je za brak, otvoreno je priznala Viktorijina anđelica Adriana Lima u razgovoru za GQ 2006. godine. Pojasnila je da njezini dečki moraju poštivati tu odluku.

Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele, dodala je slavna Brazilka.

U to vrijeme hodala je sa srpskim košarkašom Markom Jarićem, za kojeg se udala 2009. godine. NBA-ovoj zvijedi rodiila je dvije kćeri – danas osmogodišnju Valentinu i petogodišnju Siennu, no svejedno su zatražili razvod 2014. godine.

2. Ciara i Russell Wilson
Američka pjevačica Ciara i nogometaš Russell zavjetovali su se na celibat svega nekoliko mjeseci nakon što su započeli vezu.

Kada se fokusiraš na prijateljstvo, stvarno mislim da imaš priliku izgraditi snažne temelje za kvalitetnu vezu, otkrila je Ciara, koja je sudbonosno da svojem voljenom Russellu izrekla u srpnju 2016. godine.

Ciara je rodila njihovu prvu kćer Siennu potkraj travnja 2017. godine. Američka glazbenica ponosna je mama i četverogodišnjeg sina Futurea Jr., kojeg je rodila u vezi s reperom Futureom 2014. godine.

3. Jessica Simpson i Nick Lachey

Djevičanstvo može biti cool i seksi, izjavila je američka pjevačica i glumica Jessica Simpson za magazin People 2000. godine. U to vrijeme hodala je s pjevačem i voditeljem Nickom Lacheyem, koji je priznao da nije uvijek lako biti u celibatu, ali da poštuje njezinu odluku da čekaju do prve bračne noći.

Jessica i Nick izrekli su sudbonosno da u tradicionalnoj kršćanskoj ceremoniji u listopadu 2002. godine. No unatoč velikoj ljubavi njihova se sreća rasplinula četiri godine kasnije, kada su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Slavni parovi - 2 Miranda Kerr i Evan Spiegel vjenčali su se u svibnju 2017. godine Foto: Getty Images
4. Miranda Kerr i Even Spiegel
Australska manekenka i osnivač Snapchata zavjetovali su se da neće imati seksualne odnose sve do braka.

Ništa prije braka. Even je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smijemo, čekamo, otkrila je Miranda Kerr za The London Times.

Nedugo nakon što su si izrekli sudbonosno da u svibnju 2017.godine, par je objavio kako čeka svoje prvo dijete. Miranda Kerr već ima sinčića Flynna iz braka s glumcem Orlandom Bloomom.

5. Tina Fey i Jeff Richmond

Nisam se mogla odreći svojega djevičanstva. Držala sam se dobrih starih kršćanskih vrijednosti, priznala je Tina Fey televizijskom voditelju Davidu Lettermanu u njegovu nekadašnjem popularnom showu.

Komičarka i glumica otkrila je da je djevičanstvo izgubila tek nakon što je upoznala skladatelja Jeffa Richmonda, s kojim je još uvijek u braku te ima dvije kćeri: 12-godišnju Alice i 6-godišnju Penelope.

6. Lisa Kudrow i Michael Stern
Ne znam biste li me mogli okarakterizirati kao suzdržanu, no ja sam razumjela što znači biti u strahu od seksa i vlastite seksualnosti. Čuvala sam se jer sam se htjela zaslužiti muškarca o kojem sam sanjala, priznala je slavna komičarka i glumica Lisa Kudrow o svojem djevičanstvu.

Za šest godina starijeg Michaela Sterna udala se 1995. godine kad je njoj bila 31 godina, a još uvijek su u braku. S bračnim stažem od 23 godine danas se smatraju rekorderima u Hollywoodu.

Kada smo se Michael i ja vjenčali, znali smo da si ne obećajemo vječnu ljubav jer to nitko ne može obećati. Umjesto toga obećali smo si da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu.


7. Meagan Good i DeVon Franklin

Glumica i filmski producent toliko su bili predani ideji čekanja sa seksualnim odnosima prije braka da su o tome napisali knjigu po imenu "The Wait: A Powerful Practice for Finding the Love of Your Life and the Life You Love“.

Muškarci mogu biti disciplinirani u svojem seksualnom životu. Ne postoji ništa što muškarac ne može učiniti, pojasnio je DeVon Franklin u knjizi.

Slavni parovi - 3 Lisa Kudrow udala se za Michaela Sterna kad je imala 31 godinu (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju