Modna kuća Balenciaga predstavila je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2018. godine na Pariškom tjednu mode, a u njoj se našla i nova verzija cipela koje nose neslavnu titulu „najružnijih“ na svijetu

U sklopu Pariškog tjedna mode prikazana je i nova kolekcija modne kuće Balenciaga za proljeće/ljeto 2018. godine.

Iako se u raspravama nakon modnih revija naglasak najčešće stavlja na odjevne komade, ovaj put u prvi plan dospjele su cipele i to zahvaljujući novoj verziji omraženih Crocsica.

Kreativni direktor modne kuće Balenciaga Demna Gvasalia na pistu je poslao i manekenke u Crocsicama s visokom platformom. One se po želji mogu ukrasiti raznim aplikacijama od oštrih metalnih šiljaka do gumenih cvjetića i leptira koje se umeću u standardne otvore na ovim gumenim sandalama.

 

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Struka se još nije očitovala o novom licu takozvanih "najružnijih" cipela na svijetu, ali zato su korisnici društvenih mreža odmah dali svoje mišljenje bez suzdržavanja.

Dok neke zanima gdje mogu kupiti ove otkačene modele Crocsica, drugi kažu kako već dugo nisu vidjeli smješniju obuću.

"Što je ovo? Zar bi to netko nosio? Ne bih to obukla da su zadnje cipele na svijetu", kometnirala je jedna korisnica Instagrama, a s njom se složila i druga dama smatra da je "šteta potrošiti novac na ovakvu smijuriju od cipele".

U galeriji pogledajte još cipela iz nove kolekcije modne kuće Balenciaga.

Sviđaju li vam se nove Crocsice s platformom?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju