Ne događa se često da jedna haljina privuče toliko pažnje, postane pravi društveni fenomen, pa čak dobije i svoju stranicu na Instagramu, ali upravo to dogodilo se prošlo ljeto Zarinoj haljini na točkice koja je osim svjetskih preplavila i hrvatske ulice.

Galerija Nova verzija Zarine haljine na točkice - 8 Nova verzija Zarine haljine na točkice - 6 Nova verzija Zarine haljine na točkice - 1 +4 Nova verzija Zarine haljine na točkice

Bijela, udobna, lepršava haljina na točkice postala je viralni kulturni fenomen, a čini se da će Zara i u nadolazećem razdoblju pokušati iskoristiti njezin utjecaj.

U novoj kolekciji ovog španjolskog brenda našla se, naime, nova verzija omiljene haljine.

Haljina gotovo identičnog kroja, u bijeloj boji, s točkastim uzorkom, od originalne verzije najviše se razlikuje u materijalu od kojeg je napravljena.

Slika nije dostupna 15 jakni iz novih kolekcija koje ćemo nositi čim zima (još malo) popusti

Nova haljina izrađena je od tkanine s efektom nabora koja ima blagi sjaj i nešto je deblja od izvornog materijala. Nova verzija, ako je suditi po fotografijama, čini se i svečanijom, pa će biti još prikladnija za svečanije prigode.

Slika nije dostupna 15 tenisica iz novih kolekcija za ljubiteljice i tanjeg i debljeg đona

A hoće li biti jednako popularna kao i prethodnica? Hoće li vrlo brzo postati nezaobilazan prizor na gradskim ulicama? Hoće li dobiti svoj vlastiti profil na Instagramu? Vrijeme će pokazati. Međutim, zaljubljenice u modu, koje je nova verzija popularne haljine jako obradovala, već sad predviđaju joj veliku popularnost.

Haljina se prodaje po cijeni od 299,90 kuna i dolazi u veličinama od XS do XXL, a osim bijele verzije na točkice dostupna je i crna verzija haljine. Oba modela pogledajte u galeriji.

Nova verzija Zarine haljine na točkice - 8 Haljina se prodaje po cijeni od 299,90 kn i dolazi u veličinama od XS do XXL (Foto: zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju